«منتظران» از شبكه جهاني سحر پخش مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۴۴۶

«منتظران» از شبكه جهاني سحر پخش مي‌شود

برنامه «منتظران» به تهیه کنندگی احمدرضا کریمی جمعه‌ها به مدت 30 دقیقه مهمان مخاطبان آذری زبان شبکه بین المللی سحر است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، کریمی، تهیه کننده برنامه منتظران گفت: منتظران از دو سال پیش به طور زنده پخش می شد اما با توجه به دلایلی تهیه آن از اردیبهشت ماه سال جاری به صورت تولیدی انجام پذیرفته و روزهای جمعه که با بحث انتظار و ظهور منجی مناسبت دارد  پخش می شود.

وی در رابطه با موضوع برنامه خاطر نشان کرد: این سلسله برنامه درباره وجود مقدس امام مهدی (عج) است و مجری برنامه با کارشناسان با توجه به موضوع بندی صورت گرفته به گفتگو می نشیند.

تهیه کننده منتظران با اشاره به اینکه کارشناسان به صورت دوره ای تغییر می کنند، اظهار داشت: در 5 قسمت اول برنامه که در سال جدید پخش شد با موضوع امام زمان (عج) در قرآن در محضر حجت الاسلام محمود معرفت بودیم. در 6 قسمت آینده با بررسی زندگینامه و غیبت صغری و غیبت کبری امام عصر(عج )خدمت حجت الاسلام عبدالرحمان باقری هستیم. 
 
کریمی در ادامه افزود: یکی دیگر از آیتم های برنامه معرفی سایت ها، کتب و نشریات مرتبط با امام زمان (عج) است. در این قسمت بیشتر منابع آذری زبان معرفی می شوند البته به منابع انگلیسی و فارسی نیز اشاره می شود. آیتم دیگر برنامه نیز پخش دلنوشته ها، اشعار و سرودهای مرتبط با موضوع است.

وی با بیان اینکه از مسجد جمکران نیز برنامه هایی تهیه کرده اندکه در خلال قسمتهای مختلف پخش می شوند، گفت: تصویر برداری منتظران در استان تهران و قم صورت می گیرد.

تهیه کننده منتظران در پایان  اظهار داشت: علیرغم مشکلاتی که جمهوری آذربایجان در برقراری ارتباط مخاطبان با برنامه های آذری زبان به وجود می آورد، عشق و علاقه مخاطبان برنامه به مباحث مهدوی باعث شده با بینندگان اسلام گرای خود از طریق پیام کوتاه و ایمیل رابطه داشته و به سوالات آنها پاسخ دهیم.

عوامل تهیه منتظران عبارتند از: تهیه کننده: احمدرضا کریمی، کارگردان: فروزان غریب، تصویربردار: محمدرضا حدادزاده، دستیار تهیه کننده: حسن سیف الهی، مونتاژ: سیدمحسن موسوی، مجری برنامه: عبدالله بحرالعلومی و مجری قسمت معرفی کتب و بیان دلنوشته ها: متانت شکراو/انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار