مرگ مفتی اعظم آل سعود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۸۶۰۰

مرگ مفتی اعظم آل سعود

دربار پادشاهی عربستان سعودی اعلام کرد: شیخ «عبدالعزیز بن عبدالله بن محمد آل‌شیخ» مفتی کل کشور و رئیس هیئت علمای ارشد، دارفانی را وداع گفت.
مرگ مفتی اعظم آل سعود

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الشرق الاوسط، دربار پادشاهی عربستان سعودی امروز سه شنبه از مرگ مفتی کل این کشور خبر داده است.

دربار پادشاهی عربستان سعودی روز سه‌شنبه خبر مرگ شیخ «عبدالعزیز بن عبدالله بن محمد آل‌شیخ» مفتی کل کشور و رئیس هیئت را اعلام کرده است.

در بیانیه درباره پادشاهی عربستان آمده است که پس از نماز عصر در مسجد امام ترکی بن عبدالله در شهر ریاض بر پیکر او نماز خوانده خواهد شد.

همچنین، سلمان بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستان دستور داده است که نماز میت غایب به احترام وی در مسجد الحرام در مکه، مسجد النبی در مدینه و تمامی مساجد کشور پس از نماز عصر امروز برگزار شود.

در بیانیه دربار پادشاهی عربستان آمده است: عربستان و جهان اسلام عالم گرانقدری را از دست داد که عمر خود را صرف خدمت به علم و اسلام و مسلمین طی دهه‌ها، کرد شیخ عبدالعزیز آل‌شیخ سال‌ها در سمت مفتی کل و ریاست هیئت علمای ارشد عربستان فعالیت داشت و نقش برجسته‌ای در رهبری دینی و فتوای اسلامی در سطح کشور ایفا می‌کرد.

ملک سلمان و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان مرگ مفتی کل عربستان را به خانواده این فقید و مردم عربستان و امت اسلامی تسلیت گفته و از خداوند برای او طلب رحمت کردند.

نظرات شما
رضایی رافضی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
عبدالعزیز آل شیخ وهابی ناصبی لعنة الله علیه و العذاب.
ان‌شاءالله خداوند متعال این ناصبی خبیث را با پسر هند جگرخوار پرچمدار و قاتل فاطمه زهرا سلام الله علیها محشور کند.
الهی آمین.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعداء‌هم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار