علیرضا دبیر: هوش مصنوعی در پیروزی تیم کشتی ایران در جهان نقش داشت +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۰۲۴۳

علیرضا دبیر: هوش مصنوعی در پیروزی تیم کشتی ایران در جهان نقش داشت +فیلم

رئیس فدراسیون کشتی ایران با اشاره به نقش موثر فناوری‌های روز در نتایج اخیر تیم ملی کشتی کشورمان در مسابقات جهانی گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری راهبر و مشوق ما در بهره‌گیری از هوش مصنوعی در کشتی بود.

علیرضا دبیر: هوش مصنوعی در پیروزی تیم کشتی ایران در جهان نقش داشت +فیلم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مسابقات جهانی زاگرب برای نخستین بار تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی کشورمان به صورت همزمان قهرمان جهان شدند. علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی ایران با اشاره به نقش موثر فناوری‌های روز در نتایج اخیر تیم ملی کشتی کشورمان گفت: با مشاهده تفاوت عملکرد کشورهایی چون ژاپن و آمریکا که از هوش مصنوعی در کشتی بهره می‌برند، ما نیز تصمیم گرفتیم در این حوزه ورود کنیم و یک اندیشکده کشتی با بخش ویژه هوش مصنوعی تأسیس کردیم.

 

با حمایت و پیگیری‌های حسین افشین، معاون علمی رییس‌جمهور، این مسیر هموار شد. درک بالای وی از نیازهای فنی و حضورشان در میدان، انگیزه ما را دوچندان کرد.

استفاده از هوش مصنوعی در ورزش می‌تواند تا حد زیادی عامل خطای انسانی در آمادگی تیم ملی را کاهش دهد. با راه‌اندازی این مرکز موفق به جذب ۳۵ نخبه و جلوگیری از خروج آنها از کشور شده‌ایم.

 

کد ویدیو
 

 در حال حاضر تنها ۵ درصد از این ظرفیت هوش مصنوعی در این برنامه مورد استفاده قرارگرفته است که برکات همین میزان پیشرفت نیز به خوبی در نتایج این دوره از مسابقات جهانی کشتی حاصل شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار