«ياد يار مهربان» ويژه ولادت امام علي(ع) روي آنتن مي‌رود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۳۲۹
26 خرداد با اجراي معلم دامغاني؛

«ياد يار مهربان» ويژه ولادت امام علي(ع) روي آنتن مي‌رود

برنامه «ياد يار مهربان» با اجراي علي معلم دامغاني ويژه ولادت امام علي(ع) روي آنتن شبكه آموزش مي‌رود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، برنامه «ياد يار مهربان» با اجراي علي معلم دامغاني فردا -26 خردادماه- به مناسبت ولادت امام علي (ع) با پخش آيتم‌هاي شاد روي آنتن شبكه آموزش مي‌رود.
 
بنابراين گزارش، اين برنامه با اجراي علي معلم دامغاني شاعر، ترانه‌سرا و محقق ادبي معاصر سيري بر تاريخ ادبيات ايران دارد.
 
ياد يار مهربان سعي دارد كه با ضرورت استفاده از شعر و موسيقي نواحي ايران و ديگر كشورهاي همسايه و تكنيك‌هاي تصويري با نگاه گرافيكي ساده اما تاثيرگذار، در شرح مطالب و حكايات ذكر شده در هر برنامه، دقايقي جذاب و آموزشي را براي بيننده به نمايش بگذارد.
 
برنامه ياد يار مهربان با آيتم‌هاي شاد و پخش ترانه‌هاي ويژه ولادت امام علي (ع) ساعت 9:15 به مدت 45 دقيقه روي آنتن شبكه آموزش مي‌رود.
 
ياد يار مهربان با تحقيق، نگارش و اجراي استاد علي معلم دامغاني، تهيه‌كنندگي سيدمحمد مناجاتي و كارگرداني اسدالله ايمن در قالب تركيبي هر هفته روزهاي پنجشنبه و جمعه از شبكه آموزش به روي آنتن مي‌رود./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار