دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در ديدار با آيت الله مكارم شيرازي با بيان اينكه امر به معروف و نهي از منكر از پشتوانه قانوني برخوردار است گفت: باید سازوکارهای قانوني اين اصل اسلامي نيز تدوين شود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مسعود براتي صبح امروز در ديدار جمعي از دانشجويان با حضرت آيت الله مكارم شيرازي از مراجع عظام تقليد ضمن تشكر از اين مرجع عاليقدر با بيان اينكه پیوند میان علمای شیعه و مردم در طول تاریخ شیعه بسیار پررنگ بوده است، گفت: همین پیوند سرمنشا حرکتهای ضد استبدادی و ضد استعماری بود كه بزرگترینش انقلاب اسلامی است.
وي با بيان اينكه همیشه دغدغهها و مشکلات مردم، مسایل اصلی علمای شیعه بوده است آنرا يكي از ویژگیهای مذهب شیعه دانست و تصريح كرد: دانشجويان نيز قشری از مردم اند و انشاءالله بتوانند با حضور در چنين جلساتي مسایلشان را مطرح نمایند و از راهنمایی علما برای روشنتر کردن مسیر پیشروی خود استفاده نمایند.
اين فعال دانشجويي با تاكيد براينكه دانشجويان از جانب مقام معظم رهبري به عنوان افسران جنگ نرم خوانده شدهاند گفت: دانشجويان جایگاه ویژه اي در اجتماع دارند و نیاز به توجه ویژهای به این قشراست.
وي با اشاره به تحولات منطقه خاطر نشان كرد: در سطح جهانی شاهد موج بیداری اسلامی و تحولات منطقه هستیم و بدون شک این تحولات فرصت بینظیری برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی، گفتمان مقاومت و اسلامیت است.
دبير كل جنبش عدالت خواه دانشجويي درهمين زمينه تاكيد كرد: از آنجا که خاستگاه این موج، خاستگاه اسلامی است، لذا جایگاه علما و اندیشمندان دینی ما دراين مساله بسیار با اهميت است.
براتي با اشاره به نقش علما و روحانيون در تحولات اخير منطقه افزود: برای اینکه از این فرصت به بهترین وجه استفاده شود، باید تمام توان را بسيج كرد واز نقش متفکران اسلامی، اندیشمندان حوزه و مراجع عظام تقلید د راين بين غافل نشد.
وي با اشاره به نام گذاري امسال به نام سال جهاد اقتصادي خاطر نشان كرد:رهبر معظم انقلاب اسلامي مهمترین اولویت کشور در مقطع کنونی را جهاد اقتصادی دانستند.
براتي با اشاره به دلايل اين نامگذاري مسئله تحريم كشورمان را از جمله اين دلايل دانسته و افزود: تحریم وسیلهای است که دشمنان میخواهند از طریق آن نظام اسلامی را به زمین بزنند لذا یک حرکت جهادگونه در این زمینه لازم است.
وي افزود: جهاد اقتصادی بايد دغدغه اصلی تمام مسئولین و افراد اثرگذار اجتماعی باشد و از مسایلی که جهاد اقتصادی را به حاشیه میبرد بايد دوري كرد.
وي با بيان اينكه در فضای سیاسی ما شاهد طرح برخي مباحث هستيم که نتیجهاش به حاشیه رفتن این مسئله است گفت: برخي مسائل و برنامه ريزي ها عملا لوازم جهاد اقتصادی را از ما می گیرد به عنوان مثال ادغام برخي وزارتخانهها که در جهاد اقتصادی بسیار میتوانند موثر باشند، به دلیل مساله ادغامها، کارویژه اصلیشان را انجام نمیدهند؛ مانند مساله بورس نفت که به حاشیه رفته است.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه نقش مردم در جهاد اقتصادی بسيار مهم و حياتي است افزود: سرمایههای فراوانی در اختیار مردم هست که میتواند در راستای جهاد اقتصادی فعال به عنوان مثال بورس این قابلیت را دارد.
وي با بيان اینکه در اصل ۸ قانون اساسی مسئله امر به معروف ونهي از منكر ذكر شده است گفت: در حاليكه اين مساله از پشتوانه قانونی برخوردار است اما طی سه دهه بعد از انقلاب سازوکارهای قانونی آن تدوین نشد.
براتي گفت: درلایههای مختلف امر به معروف و نهی ازمنکر یعنی مردم به مردم، دولت به مردم و مردم به دولت، باید سازوکارهای قانونیاش تدوین شود.
وي با بيان اينكه دغدغه امام خمینی(ره) در دانشگاه ایجاد دانشگاه اسلامی بود گفت: ایشان تاکیدات بسیاری براین مساله داشتند و برای دانشگاه اسلامی نيز ویژگیهايي را بیان کردند.
براتي در توصيف دانشگاه اسلامي مد نظر امام خميني ( ره ) گفت: دانشگاه اسلامی در مقابل دانشگاه استعماری قرار میگیرد و دانشگاهی است که به غرب و شرق وابسته نيست؛ برای مردم و نیاز مملکت خویش فعالیت کند.
براتي افزود: اين دانشگاه در راستای خودکفایی مملکت حركت مي كند ودر مقابل غرب و شرق مي ايستد.
اين فعال دانشجويي خاطر نشان كرد: امام (ره) خروجي متخصصين دانشگاه را شاخصي برای تشخیص دانشگاه اسلامی بیان کردند و آن هم خروجی دانشگاه افرادی هستند که برای کشور خودشان زحمت بکشند.
وي افزود: حضرت آقا نیز مطالبات روشنی از دانشگاه دارند و جنبش نرمافزاری و تولید علم، تحول علوم انسانی، ارتباط صنعت با دانشگاه از جمله این مطالبات است.
براتي با بيان اينكه نگاه ما درخصوص موضوع تفکیک جنستی نیز باید یک چنین نگاهی باشد، گفت: اینکه حاشیهها بر مسایل اصلی دانشگاه غلبه پپدا نکند، راه را برای رسیدن به دانشگاه اسلامی هموار نمایند دقیق این طرح دقيق و با مراقبت انجام شود./انتهاي پيام/