
کد خبر:۱۳۳۲۰۴
مسئول کانون سياسي بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان:
بازخوانی اندیشههای شهید دکتر بهشتی ضروري است
مسئول کانون سياسي بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان گفت: راه نجات از جنگ روانی و تهدید نرم، بازخوانی و مطرح شدن اندیشههای افرادي همچون شهید دکتر بهشتی است.
محمدعلی سافلی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در سمنان، با اشاره به هفتم تیر سالگرد انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت 72 تن از یاران انقلاب، بازخوانی اندیشه های شهید دکتر بهشتی را ضروري دانست و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن سعی داشت افرادی که از لحاظ فکری مستحکم و غیرقابل نفوذ بودند را با دست زدن به هر شگردی از مسیر ملت و انقلاب حذف کند.
وی افزود: شهیدان مطهری، بهشتی و سپهبد قرنی از افراد مثال زدنی در این زمینه هستند که از توان بالای فکری یا نظامی برخوردار بودند و به همین علت توسط منافقات کوردل در همان ماه های اول انقلاب به شهادت رسیدند.
مسئول کانون سياسي بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان تصريح كرد: شهید بهشتی که در حادثه بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی به شهادت نائل شد شخصیتی دارای سطح فکری، قدرت تجزیه و تحلیل بالا و توان اجرایی فوق العاده بود که پس از عزل بنی صدر و فرار منافقین، تنها چاره در این دیده شد که وی و 72 تن از اعضای حزب جمهوری اسلامی که به نوعی مرکز و فرماندهی انقلابیون بوند را از طریق حذف فیزیکی و ترور، از گردونه انقلاب خارج كنند.
سافلی ادامه داد: به رغم ضرر و زیان زیادی که نظام جمهوری اسلامی به علت نبود چنین شخصیت هایی متحمل شد، هوشیاری مردم آگاه، مومن و انقلاب ایران و رهبری شایسته امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در سال های بعد انقلاب اسلامی را پرتوان تر از گذشته در مسیر خود حفظ کرد.
وی با بیان اینکه امروزه جنگ دیگر از حالت فیزیکی، سخت و نظامی خود خارج شده و وارد دنیای جنگ نرم شده ایم، گفت: ترورها از حذف فیزیکی منطبق با شرایط زمان به ترور روانی و جنگ نرم تبديل شده است که همگان باید در این زمینه هوشیار باشند.
مسئول کانون سياسي بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان بر نقش ترویج اندیشه های افرادی مانند شهید بهشتی و شهید مطهری در خنثی شدن توطئه های فرهنگی دشمنان نظام و انقلاب تاکید کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.