غریب آبادی: سه کشور اروپایی با اسنپ بک خود را از صحنه گفتگو با ایران حذف کردند/ ایران در رویکرد خود با آژانس بازنگری خواهد کرد+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۲۱۲۰
در جمع خبرنگاران

غریب آبادی: سه کشور اروپایی با اسنپ بک خود را از صحنه گفتگو با ایران حذف کردند/ ایران در رویکرد خود با آژانس بازنگری خواهد کرد+فیلم

معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر خارجه تاکید کرد: سه کشور اروپایی با اقدام غیر قانونی که در اعمال اسنپ بک داشتند خودشان را از حوزه گفت‌و‌گو با ایران حذف کردند.
غریب آبادی: سه کشور اروپایی با اسنپ بک خود را از صحنه گفتگو با ایران حذف کردند/ ایران در رویکرد خود با آژانس بازنگری خواهد کرد+فیلم
اسحاق عاطفی

غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر خارجه در حاشیه کنفرانس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم، تجاوز و دفاع» و در جمع خبرنگاران  در پاسخ به پرسش شبکه SNNTV اظهار داشت: آمریکا اولین کشوری بود که سلاح اتمی را علیه مردم بی‌گناه ژاپن به کار برد. کشوری که در پیشانی تولید و استفاده سلاح اتمی قرار دارد، صلاحیت ندارد که به دنبال اجرای تعهدات سایر کشور‌ها در حوزه معاهده عدم اشاعه هسته‌ای باشد.

وی افزود: آمریکا و سایر کشور‌های دارنده سلاح اتمی ابتدا باید طبق ماده ۶ معاهده NPT به سمت خلع سلاح هسته‌ای حرکت کنند. چهار تا پنج سلاح هسته‌ای آمریکا برای نابودی دنیا کافی است؛ با این حجم از سلاح می‌خواهد به جنگ چه کسی برود؟

غریب‌آبادی تأکید کرد: همکاران حقوقی ما در حال بررسی راهکار‌های لازم برای پیگیری حقوقی تجاوزات آمریکا هستند تا این موضوع در سطح بین‌المللی دنبال شود.

کد ویدیو

سه کشور اروپایی با اسنپ‌بک خود را از صحنه گفت‌وگو با ایران حذف کردند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر خارجه اظهار داشت: سه کشور اروپایی با اقدام غیرقانونی که در اعمال اسنپ‌بک داشتند، خودشان را از حوزه گفت‌وگو با ایران حذف کردند.

وی افزود: قاطبه جامعه بین‌المللی از اقدام اروپایی‌ها در حوزه اسنپ‌بک حمایت نکردند و این نشان‌دهنده غیرقانونی بودن این رویکرد است.

غریب‌آبادی تأکید کرد: ایران با وجود تجاوز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای، تعامل خود با آژانس را ادامه داد، اما در رویکرد خود نسبت به این سازمان بازنگری خواهد کرد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار