دیدار پوتین و اردوغان در حاشیه اجلاس «صلح و اعتماد»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۲۸۰۵

دیدار پوتین و اردوغان در حاشیه اجلاس «صلح و اعتماد»

رؤسای جمهور روسیه و ترکیه در حاشیه اجلاس بین المللی صلح و اعتماد در پایتخت ترکمنستان با هم دیدار و درباره روابط دوجانبه و سایر تحولات به‌ویژه جنگ اوکراین بحث و تبادل‌نظر کردند.
دیدار پوتین و اردوغان در حاشیه اجلاس «صلح و اعتماد»

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، ️ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان، رؤسای جمهور روسیه و ترکیه در حاشیه اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق آباد پایتخت ترکمنستان با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

️سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان، رؤسای جمهور روسیه و ترکیه علاوه بر روابط دو جانبه و سایر مسائل منطقه‌ای و بین المللی مورد توجه طرفین، درباره موضوع اوکراین و تلاش‌های اروپایی‌ها برای مصادره دارایی‌های روسیه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.

دیمیتری پسکوف افزود: سران دو کشور این اقدامات اروپایی‌ها را تلاش برای فروپاشی اصول و مبانی سیستم مالی بین‌المللی خواندند.

پربازدیدترین آخرین اخبار