سفیر سابق انگلیس در آمریکا با وثیقه آزاد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۴۸۵۶

سفیر سابق انگلیس در آمریکا با وثیقه آزاد شد

پلیس لندن وزیر و سفیر پیشین بریتانیا پیتر ماندلسون را با وثیقه آزاد کرد و تحقیقات بیشتر در خصوص ارتباطات او با پرونده جیفری اپستین ادامه دارد.
سفیر سابق انگلیس در آمریکا با وثیقه آزاد شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ در ساعات اولیه صبح روز سه‌شنبه، پلیس لندن پیتر ماندلسون، وزیر و سفیر پیشین بریتانیا را با وثیقه آزاد کرد، در حالی که تحقیقات درباره ارتباطات او با پرونده جیفری اپستین همچنان ادامه دارد.

پلیس لندن در بیانیه‌ای اعلام کرد: "مردی 72 ساله با وثیقه آزاد شد، پس از آن که به دلیل مظنون بودن به ارتکاب تخلفات در حین تصدی یک مقام عمومی بازداشت شد. تحقیقات بیشتر در این خصوص در حال انجام است."

بازداشت ماندلسون که یکی از چهره‌های برجسته حزب کارگر بریتانیا بوده، چهار روز پس از بازداشت پرنس اندرو مونتباتن-وندسور به ظن ارتباط با پرونده اپستین صورت گرفت. پلیس پیشتر تأیید کرده بود که تحقیقات جنایی درباره ادعاهای سوءرفتار در مقامات عمومی را آغاز کرده است.

وزیر پیشین حزب کارگر به اتهام افشای اطلاعات حساس به جیفری اپستین در دوران تصدی منصب وزارت تجارت در دولت گوردن براون متهم است. پلیس لندن در 3 فوریه اعلام کرد که تحقیقات درباره او آغاز شده است، پس از آن که مدارک منتشر شده در پرونده اپستین توسط وزارت دادگستری ایالات متحده در پایان ژانویه نشان داد که او ممکن است اطلاعاتی در خصوص بورس که بر بازارها تأثیر می‌گذارد، فاش کرده باشد، به ویژه در دوره وزارتش بین سال‌های 2008 تا 2010.

سه روز پس از آغاز تحقیقات، پلیس اعلام کرد که خانه‌های ماندلسون را در دو مکان مختلف بازرسی کرده است؛ یکی در محله کامدن لندن و دیگری در ویلتشایر در جنوب غرب انگلستان.

پربازدیدترین آخرین اخبار