ادعای تکراری ترامپ: از نابودی نیروی دریایی و هوایی ایران تا حفاظت کشورهای دیگر از تنگه هرمز+فیلم
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا گفت: تقریبا همه بزرگان آنها از بین رفتند و مردان اول سپاه آنها را نابود کردیم.
وی افزود: ما موشکهای آنها از بین بردیم. از سربازان خود تشکر میکنم که توانستند در ونزوئلا کارهای بزرگی انجام بدهند. ارتش ما قوی ترین نیروی نظامی جهان است.
ترامپ اضافه کرد: امروز در خاورمیانه مستقل عمل می کنیم و امروز می خواهم به شما بگویم ما با تروریست ها در ایران مقابله می کنیم. ما از روز اول تا الان به 12300 هدف در ایران حمله کردیم و توانستیم یک نظام متعصب که مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل می گفت را از بین ببریم و همین نظام مسئول این کشتار است.
رییس جمهور امریکا اضافه کرد: ما مجبور نیستیم آنجا باشیم. به نفت آنها نیاز نداریم! اقتصاد ما در جهان بزرگترین اقتصاد جهانی است و ایران حالا یک دولت مُرده دارد.
وی تصریح کرد: نیروی دریایی و هوایی ایران را نابود کردیم.
دونالد ترامپ به سبک همیشگی خود با بیان ادعا و تعریف و تمجیدهای واهی ادعا کرد: امروز ایالات متحده بیش از هر زمان دیگری در حال پیروزی است.
او بدون هیچ اشارهای به عدم تحقق اهداف اولیه اعلامی در ابتدای جنگ، مدعی شد: نیروهای مسلح آمریکا طی چهار هفته گذشته، پیروزیهایی سریع و قاطع در میدان نبرد به دست آوردهاند.
ترامپ ادعا کرد: امشب به اتمام کار نزدیک شدهایم و اجازه نخواهیم داد به شرکایمان آسیبی برسد. اگر به توافق نرسیم، به تمام تاسیسات برق آنها حمله خواهیم کرد.
ترامپ عقب نشینی کرد و گفت: کشورهای دیگر باید از تنگه هرمز حفاظت کنند و ما هیچ نفتی از طریق تنگه هرمز وارد نمیکنیم و در آینده هم نیازی به آن نخواهیم داشت. ما «شاید» در بازگشایی تنگه هرمز به کشورهای منطقه «کمک» کنیم.