بهای نفت خام برنت به ۱۲۴ دلار رسید/ کابوس ناتمام غرب از لرزش شریان‌های انرژی در تنگه هرمز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۱۰۱۹

بهای نفت خام برنت به ۱۲۴ دلار رسید/ کابوس ناتمام غرب از لرزش شریان‌های انرژی در تنگه هرمز

در حالی که قیمت نفت برنت به مرز ۹۵ دلار جهش کرده است، رسانه‌های بین‌المللی اعتراف می‌کنند که حتی با وجود توافقات آتش‌بس میان ایران و آمریکا، بازار جهانی همچنان تحت تأثیر کاهش ۱۳ میلیون بشکه‌ای نفت تولیدکنندگان خاورمیانه است.
بهای نفت خام برنت به ۱۲۴ دلار رسید/ کابوس ناتمام غرب از لرزش شریان‌های انرژی در تنگه هرمز

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از تارنمای سی‌ان‌بی‌سی، این در حالی است که قیمت نفت خام برنت برای تحویل در ماه ژوئن به ۹۴ دلار و ۷۵ سنت رسید.

این رسانه آمریکایی افزود، قیمت بالای نفت خام نشان می‌دهد که حتی اگر توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا پابرجا بماند، عرضه نفت برای مدتی محدود خواهد ماند.

«آمریتا سن» موسس شرکت «انرژی اسپکتس» گفت، قیمت لحظه‌ای محموله‌های نفتی بیانگر واقعیات میدانی است. کاهش تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز باعث شده است که تولیدکنندگان نفت در خاورمیانه روزانه ۱۳ میلیون بشکه از تولید خود را کاهش دهند.

«آمنه بکر» کارشناس مسائل خاورمیانه و اوپک در موسسه کپلر گفت که صدها میلیون بشکه نفت به دلیل جنگ از بازار خارج شده است و بازگرداندن ظرفیت تولید می‌تواند تا پنج ماه طول بکشد.

وی افزود: این موضوع به مدت زمان دوام آتش‌بس و اینکه آیا به توافق صلح منجر می‌شود یا خیر، بستگی دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار