آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۷۹۴
کارشناسان:

اقتصاد آمريکا محکوم به فناست

 یک کارشناس امور اقتصادی و مالی  هشدار داد طرح فوری ریاضتی دولت آمریکا به مشکل اساسی بدهی های این کشور نمی پردازد و پیش بینی می شود میزان بدهی های این کشور همچنان افزایش یابد.
 به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از واحد مرکزی خبر، مارک فابر در مصاحبه با روزنامه لوتان چاپ سوئیس که پس از ارزیابی جدید موسسه اعتبار سنجی اقتصادی استاندارد اند پورز منتشر شد، گفت آمریکا دیگر شایستگی برخورداری از رتبه اعتباری AAA را ندارد.
این کارشناس مالی افزود توافق اخیر جمهوری خواهان و دموکراتهای آمریکا در خصوص بالا بردن سقف بدی های واشنگتن به میزان دو تریلیون و چهارصد میلیارد دلار و همزمان کاستن دست کم دو تریلیون و یکصد میلیارد دلار از هزینه های دولتی طی ده سال آینده، در واقع نوعی اصلاح امور محسوب نمی شود.
 
این دو حزب توافق کرده اند سقف بدهی های آمریکا را به میزان خاصی افزایش دهند.ولی جزییات چگونگی این کار اعلام نشده است.
 
 فابر افزود در این زد و بند سیاسی، مشکل اساسی کاهش هزینه ها مورد توجه قرار نگرفته است، چرا که انتظار نمی رود تا سال 2013 میلادی هیچ تغییر و تحولی صورت گیرد.
 
در نتیجه میزان بدهی های آمریکا کماکان افزایش خواهد یافت.
 
اگر همانگونه که من پیش بینی می کنم، اقتصاد دچار رکود شود، آمریکا سال آینده با کسری بودجه بی سابقه یک تریلیون و هفتصد میلیارد دلاری مواجه خواهد شد.
 
سال بعد، همین موضوع تکرار خواهد شد و بدهی های دولت آمریکا به نسبت تولید ناخالص داخلی افزایش خواهد یافت؛ درست همانند آنچه که برای یونان اتفاق افتاد، توانایی دولت آمریکا هم برای بازپرداخت بدهی های خود کاهش خواهد یافت.
 
این کارشناس اقتصادی همچنین درباره دورنمای ارزش دلار آمریکا بدبین است و می گوید : من همواره معتقد بوده ام که ارزش دلار هیچ است.
 
زیرا دولت، وزارت خزانه داری و بانک مرکزی آمریکا تمایلی به حفظ ارزش دلار ندارند.
 
 
وی ادامه داد : این عاقبت، همین فردا گریبانگیر دلار نخواهد شد بلکه روندی تدریجی خواهد داشت.
 
 فابر در پاسخ به این سوال که آیا همین سرنوشت در انتظار یورو خواهد بود یا خیر گفت :  نمی تواند در این باره نظر بدهد زیرا همه چیز به تصمیمات سیاسی بستگی دارد.
 
تا زمانی که آلمان از بانک مرکزی اروپا حمایت می کند، ارزش یورو حفظ و تقویت خواهد شد.
 
 فابر همچنین می گوید به اعتقاد وی بهتر است اجازه داد کشورهای به شدت مقروضی مانند یونان اعلان ورشکستگی کنند حتی اگر این کار به معنای ورشکستگی برخی از بانکها باشد. فابر گفت :  باید تشکیلات مالی اصلاح شوند ولی از سپرده گذاران حمایت شود.
 
این گزینه بسیار بهتر از آن است که بانکها را با پولهای مالیات دهندگان حفظ کرد و دو سال بعد پی برد مدیران عامل بانکها پاداش های کلان دریافت می کرده اند.
 
یکچنین مدیران عاملی باید مجازات و تنبیه شوند.
 
وی مصاحبه خود را با این جمله به پایان برد که آیا کمک و حفظ بانکهای آمریکا، کمکی به اقتصاد خواهد کرد یا خیر؟ مطمنا خیر.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار