۳۱ نفر در حمله رژیم صهیونسیتی به «ناوگان صمود» زخمی شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۹۸۲۹

۳۱ نفر در حمله رژیم صهیونسیتی به «ناوگان صمود» زخمی شدند

ناوگان پایداری که برای تحویل کمک‌های بشردوستانه به سمت نوار غزه در حرکت بود در بیانیه‌ خود اعلام داشته در میان ۳۱ زخمی‌ این ناوگان، چهار فعال از نیوزیلند و استرالیا، سه نفر از ایتالیا و آمریکا، ۲ نفر از کانادا، هلند، اسپانیا، انگلیس، کلمبیا و آلمان و یک نفر از مجارستان، اوکراین، فرانسه، لهستان و پرتغال حضور دارند.
۳۱ نفر در حمله رژیم صهیونسیتی به «ناوگان صمود» زخمی شدند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ناوگان پایداری که برای تحویل کمک‌های بشردوستانه به سمت نوار غزه در حرکت بود در بیانیه‌ خود اعلام داشته در میان ۳۱ زخمی‌ این ناوگان، چهار فعال از نیوزیلند و استرالیا، سه نفر از ایتالیا و آمریکا، ۲ نفر از کانادا، هلند، اسپانیا، انگلیس، کلمبیا و آلمان و یک نفر از مجارستان، اوکراین، فرانسه، لهستان و پرتغال حضور دارند.

ناوگان صمود در بیانیه‌ای دیگر تایید کرد که فعالان بازداشت شده توسط رژیم اسرائیل حدود ۴۰ ساعت در یک کشتی نیروی دریایی رژیم صهیونیستی مورد بدرفتاری قرار گرفته‌اند.

گزارش شده است که به بازداشت‌شدگان غذا و آب کافی داده نشده است و آنها مجبور شده‌اند روی زمینی که عمدا" با آب خیس شده بود، بخوابند.

پربازدیدترین آخرین اخبار