هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با خرید و پشتیبانی ۲۴ ساعته آغاز می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۳۱۵۴

هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با خرید و پشتیبانی ۲۴ ساعته آغاز می‌شود

هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از ۲۶ اردیبهشت تا ۲ خرداد ۱۴۰۵ با امکان خرید و پشتیبانی ۲۴ ساعته، استفاده از یارانه ملی کتاب و ارسال رایگان به سراسر کشور برگزار می‌شود.
هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با خرید و پشتیبانی ۲۴ ساعته آغاز می‌شود

به گزارش گروه فهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، هفتمین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران با هدف تسهیل دسترسی علاقه‌مندان به کتاب و ترویج فرهنگ مطالعه، از ۲۶ اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند.

در این رویداد فرهنگی، مخاطبان می‌توانند در تمام ساعات شبانه‌روز با مراجعه به پایگاه اینترنتی book.icfi.ir کتاب‌های موردنظر خود را تهیه کنند.

همچنین برای رفاه کاربران، خدمات پشتیبانی به‌صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌شود تا خریداران در هر ساعت از شبانه‌روز بتوانند مسائل و پرسش‌های خود را پیگیری کنند. امکان بهره‌مندی از یارانه ملی کتاب و ارسال رایگان سفارش‌ها به سراسر کشور از مهم‌ترین خدمات این دوره از نمایشگاه اعلام شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار