ویزای ۱۰۲۵ متقاضی دیگر حج تمتع صادر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۴۵۰۸

ویزای ۱۰۲۵ متقاضی دیگر حج تمتع صادر شد

سازمان حج و زیارت اعلام کرد: با پیگیری‌ها و رایزنی‌های مستمر این سازمان، دفتر نمایندگی سازمان حج در عربستان، سفارت و سرکنسولگری ایران و همچنین همکاری مسئولان ذیربط در وزارت حج و عمره و وزارت امور خارجه عربستان، روادید الکترونیکی ۱۰۲۵ نفر دیگر از متقاضیان حج تمتع صادر شد تا این افراد نیز در روزهای آینده راهی سرزمین وحی شوند.
ویزای ۱۰۲۵ متقاضی دیگر حج تمتع صادر شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت؛ پس از موافقت با اعزام ۳۰ هزار زائر ایرانی برای حج تمتع امسال، فرآیند ثبت اطلاعات و صدور روادید الکترونیکی زائران دارای «رقم طلب» در دستور کار قرار گرفت و بخش قابل توجهی از متقاضیان در زمان مقرر موفق به دریافت ویزا شدند.

با این حال، بخشی از متقاضیان و همراهان زائران به دلیل صادر نشدن رقم طلب و یا تکمیل نشدن برخی فرآیندهای مرتبط با روادید، امکان تشرف پیدا نکرده بودند که در همین راستا، رایزنی‌ها و پیگیری‌های فشرده‌ای از سوی سازمان حج و زیارت و نمایندگی‌ جمهوری اسلامی ایران در عربستان انجام شد.

این تلاش‌ها سرانجام با همکاری و مساعدت مسئولان کشور میزبان به نتیجه رسید و روادید ۱۰۲۵ نفر از متقاضیان دارای رقم طلب صادر شد تا این مشتاقان نیز در روزهای آتی به جمع زائران ایرانی در مدینه منوره و مکه مکرمه بپیوندند و توفیق حضور در مسجدالنبی(ص) و مسجدالحرام را پیدا کنند.

در این میان، فرآیند صدور رقم طلب و سپس روادید حدود ۱۱۵ نفر از همراهان و تابعین زائران همچنان در دست پیگیری قرار دارد؛ افرادی که خانواده‌های آنان اکنون در سرزمین وحی حضور دارند و چشم‌انتظار پیوستن عزیزان خود هستند.

بر همین اساس، رایزنی‌ها و مساعی مسئولان سازمان حج و زیارت، وزارت امور خارجه و نمایندگی‌ جمهوری اسلامی ایران در عربستان برای تسهیل و نهایی شدن فرآیند اعزام این افراد همچنان ادامه دارد و امید می‌رود با همراهی، همکاری و مساعدت دست‌اندرکاران کشور میزبان، زمینه حضور این تعداد باقی‌مانده نیز فراهم شود تا دلتنگی اعضای خانواده‌های برخی زائران پایان یابد.

تاکید بر هماهنگی، اطلاع‌رسانی دقیق و خدمت شایسته به زائران

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت در ستاد عملیات حج و زیارت در مدینه در هتل سکون از نزدیک در جریان روند فعالیت واحدهای مختلف از جمله نقل، اسکان، رایانه و عملیات قرار گرفت و بر ضرورت هماهنگی، اطلاع‌رسانی شفاف و خدمت‌رسانی مطلوب به زائران بیت‌الله الحرام تاکید کرد.

 

حجت‌الاسلام سیدعبدالفتاح نواب به اتفاق علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت از بخش‌های مختلف ستاد عملیات حج، بازدید و از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها و خدمات ارائه‌شده به زائران بیت‌الله الحرام قرار گرفتند. در این بازدید، مسئولان ستادی واحدهای اسکان، نقل، تدارکات، رایانه و دیگر بخش‌های اجرایی، گزارشی از آخرین وضعیت خدمات، هماهنگی‌ها و اقدامات انجام‌شده برای تسهیل امور زائران بیت‌الله الحرام ارائه کردند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت با قدردانی از تلاش‌های خادمان و عوامل اجرایی حج تمتع، خدمت به زائران بیت‌الله الحرام را توفیقی بزرگ دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی مستمر میان بخش‌ها و رسیدگی مناسب به مسائل و نیازهای زائران تاکید کرد.

سرپرست حجاج ایرانی همچنین اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به زائران را از ارکان مهم مدیریت حج تمتع برشمرد و اظهار کرد: شفافیت در اطلاع‌رسانی و تبیین شرایط و برنامه‌ها برای زائران بیت‌الله الحرام، موجب آرامش، اعتماد و همراهی بیشتر آنان خواهد شد.

 

نواب با اشاره به اهمیت آسیب‌شناسی و بهره‌گیری از تجربیات سال‌های گذشته، بر تلاش همه‌جانبه برای رفع کاستی‌ها و ارتقای سطح خدمات در موسم حج تمتع تاکید کرد.

روند خدمات‌رسانی حج مطلوب است

علیرضا رشیدیان،‌رئیس سازمان حج و زیارت در این بازدید، روند انجام امور اجرایی و خدمات‌رسانی به زائران را مطلوب ارزیابی کرد و در عین حال از تداوم پیگیری‌ها برای رفع مشکلات ویزای افراد جامانده خبر داد.

وی با تقدیر از هماهنگی و تلاش مسئولان ستاد افزود: بخش‌های مختلف اجرایی، پشتیبانی، اسکان، حمل‌ونقل و خدمات زائران با انسجام خوبی در حال فعالیت هستند و این تلاش‌ها نقش مهمی در آرامش و رفاه حجاج دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار