سانچز: آمریکا بودجه بهداشت جهانی را فدای جنگ ۲۹ تریلیون دلاری کرد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۵۹۳۶

سانچز: آمریکا بودجه بهداشت جهانی را فدای جنگ ۲۹ تریلیون دلاری کرد + فیلم

نخست وزیر اسپانیا یادآوری کرد: در کمتر از چند ماه، همان کشوری که حدود ۱۸ میلیارد دلار از بودجه سلامت جهانی و کمک‌های توسعه‌ای را کاهش داده، بیش از ۲۹ هزار میلیارد دلار صرف یک جنگ کرده است؛ جنگی که پیامدهای انسانی و ژئوپولیتیکی ویرانگری خواهد داشت.
سانچز: آمریکا بودجه بهداشت جهانی را فدای جنگ ۲۹ تریلیون دلاری کرد + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا بیان کرد: بزرگ‌ترین تهدید برای سلامت جهانی دیگر کمبود علم نیست، بلکه کمبود آگاهی است.

وی افزود: در کمتر از چند ماه، همان کشوری که حدود ۱۸ میلیارد دلار از بودجه سلامت جهانی و کمک‌های توسعه‌ای را کاهش داده، بیش از ۲۹ هزار میلیارد دلار صرف یک جنگ کرده است؛ جنگی که پیامدهای انسانی و ژئوپولیتیکی ویرانگری خواهد داشت.
سانچز خاطرنشان کرد: سلامت جهانی نباید در حاشیه سیاست خارجی کشورها باشد، بلکه باید در مرکز آن قرار گیرد.

 

کد ویدیو
برچسب ها:
پدرو سانچز
پربازدیدترین آخرین اخبار