بازار داغ کتاب در ایران؛ رویداد هفتم تا ساعت ۱۴ پنجمین روز ۲۵۵ هزار و ۳۵۴ نسخه کتاب فروخته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۶۶۴۳
ابراهیم حیدری اعلام کرد؛

بازار داغ کتاب در ایران؛ رویداد هفتم تا ساعت ۱۴ پنجمین روز ۲۵۵ هزار و ۳۵۴ نسخه کتاب فروخته است

قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اعلام تازه‌ترین آمار فروش هفتمين نمایشگاه مجازي کتاب تهران گفت: از ۲۶ اردیبهشت تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، بیش از ۲۵۵ هزار نسخه کتاب در این رویداد به فروش رسیده و نزدیک به ۱۰۰ هزار سفارش ثبت شده است.
بازار داغ کتاب در ایران؛ رویداد هفتم تا ساعت ۱۴ پنجمین روز ۲۵۵ هزار و ۳۵۴ نسخه کتاب فروخته است

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، ابراهیم حیدری؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تازه‌ترین آمار فروش هفتمين نمايشگاه مجازي كتاب تهران را از تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ اعلام کرد.

ابراهیم حیدری مطرح کرد: براساس داده‌های سامانه نمایشگاه، ۴۷۳ هزار و ۹۴۲ کتاب در بخش‌های چاپی و دیجیتال از سوی ناشران در معرض فروش قرار گرفته است. 

وی افزود: طی این مدت ۹۹ هزار و ۴۱۹ سفارش در سامانه‌ نمایشگاه مجازی کتاب هفتم ثبت شده است. همچنین طبق گزارش ها تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه(۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵) ۷۵ هزار و ۳۱۶ عنوان کتاب به فروش رسیده است.

او اضافه کرد: همچنین این میزان فروش شامل ۲۵۵ هزار و ۳۵۴ نسخه کتاب است؛ از این میان ۲۲۵هزار و ۶۱۰ نسخه کتاب، چاپی بوده و ۲۹هزار و ۷۴۴ نسخه کتاب نیز جزو آثار دیجیتال است.

قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در پایان گفت: نمایشگاه امسال با استقبال گسترده مخاطبان همراه بوده و روند خرید در روزهای اخیر رشد قابل توجهی داشته است. امیدواریم این روند تا پایان ساعت کاری هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران ادامه داشته باشد.

هفتمين نمايشگاه مجازی كتاب تهران از بيست‌وششم ارديبهشت تا دوم خرداد (۱۴۰۵) با شعار «بخوانيم برای ايران» در نشانی  book.icfi.ir برگزار می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار