پایان انتظار برای «مرد ایرانی»؛ سلمان فارسی امسال به آنتن می‌رسد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۶۸۸۲

پایان انتظار برای «مرد ایرانی»؛ سلمان فارسی امسال به آنتن می‌رسد

پس از سال‌ها انتظار و عبور از چالش‌های بزرگ تولید، عظیم‌ترین پروژه تاریخ سریال‌سازی ایران آماده است تا با روایت داوود میرباقری، شکوه ایران باستان و بیزانس را به خانه‌های مردم بیاورد.
پایان انتظار برای «مرد ایرانی»؛ سلمان فارسی امسال به آنتن می‌رسد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سریال «سلمان فارسی»، که از آن به عنوان «ابرپروژه» رسانه ملی یاد می‌شود، سرانجام به ایستگاه پایانی تولید نزدیک شد. در حالی که طی ماه‌های اخیر شایعاتی مبنی بر توقف کار به دلیل چالش‌های منطقه‌ای و جنگ به گوش می‌رسید، اخبار جدید از شهرک سینمایی غزالی حاکی از آن است که تیم تولید نه تنها متوقف نشده، بلکه با سرعتی دوچندان در حال نهایی کردن فصل «ایران باستان» برای پخش در سال جاری است.


عبور از موانع جنگ و امنیت دکورها

حسین طاهری، تهیه‌کننده سریال، در گفتگوی اخیر خود با اطمینان اعلام کرد که علیرغم تهدیدات و حملات دشمن در ماه‌های گذشته، هیچ آسیبی به دکورهای عظیم و بناهای ساخته شده در شهرک غزالی وارد نشده است. وی تأکید کرد که تدابیر امنیتی و لجستیکی ویژه‌ای اتخاذ شده تا فصل‌های حساس «حجاز» و «ایران باستان» بدون وقفه پیش بروند. طاهری گفت: «دوستان ما همچنان با همان انگیزه سابق مشغول کار هستند و دکورها به عنوان سرمایه‌های ملی به خوبی حفظ شده‌اند.»

تابستان و پاییز ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی میزبانی از سلمان

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما نیز با تایید پیشرفت فیزیکی پروژه، اعلام کرد که هدف‌گذاری نهایی برای آغاز پخش سریال، نیمه دوم سال ۱۴۰۵ (حداکثر مهرماه) است. طبق برنامه، فصل‌های «بیزانس» و «ایران باستان» که مراحل تولید و پس‌تولید آن‌ها تقریباً به پایان رسیده، در اولویت پخش قرار دارند. فصل بیزانس پیش‌تر آماده شده و اکنون با تکمیل سکانس‌های پایانی فصل ایران، پازل پخش سریال کامل شده است.

فصلی که ایران را به رخ می‌کشد

تمرکز اصلی تیم تولید در حال حاضر روی فصل «ایران باستان» است؛ فصلی که به گفته داوود میرباقری، یکی از مغفول‌مانده‌ترین بخش‌های تاریخ ایران در سینما و تلویزیون بوده و اکنون با جزئیاتی خیره‌کننده بازسازی شده است. از طراحی ۱۲ هزار دست لباس تا بازسازی شهرهای تیسفون و جی، همگی نوید یک ضیافت بصری بی‌سابقه را می‌دهند.


داوود میرباقری قبلا در اظهار نظری گفته بود: «سلمان فارسی وصیت‌نامه هنری من است. ما تلاش کردیم تا تاریخ را نه فقط روایت، بلکه با تمام شکوهش بازسازی کنیم تا مخاطب جهانی بداند ایرانیان همواره جستجوگر حقیقت بوده‌اند.»

پربازدیدترین آخرین اخبار