آخرین وضعیت تحولات جبهه لبنان چگونه است؟ + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۰۴۹۲
در گفتگو با SNNTV

آخرین وضعیت تحولات جبهه لبنان چگونه است؟ + فیلم

کارشناس مسائل لبنان از آخرین وضعیت تحولات جبهه لبنان گفت.
آخرین وضعیت تحولات جبهه لبنان چگونه است؟ + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حسین پاک، کارشناس مسائل لبنان در گفتگو با SNNTV گفت: دشمن بعد از اینکه هزاران بار آتش بس را نقض کرده بود تصمیم گرفت ضاحیه را هدف قرار دهد و این تهدید توسط وزیر جنگ و نخست وزیر رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

وی افزود: وضعیت بسیار سختی را آوارگان در ضاحیه پشت سر می‌گذارند و تهدیدات دشمن باعث تخلیه ضاحیه شده است 

پاک اضافه کرد: رژیم صهیونیستی دقایقی پس از آتش بس بین ایران و ایالات متحده بند مربوط به آتش بس لبنان را نقض کرد.

کد ویدیو
 

60 دهکده (روستا) در جنوب لبنان تخریب شده است / وقت تنبیه و فشار بیشتر به رژیم صهیونیستی فرارسیده

کارشناس مسائل لبنان گفت: رژیم صهیونیستی اشغالگری در جنوب لبنان را توسعه داده است و عملا منطقه جنوب رودخانه لیتانی را غیر قابل سکونت کرده است.
 
وی افزود: 60 روستا در جنوب لبنان با تخریب مواجه شده است و شهرهای بزرگ سور و نبطیه با 300 هزار جمعیت با تهدید اشغال توسط دشمن مواجه است و بعید است دشمن با توافق سیاسی این دستاوردها را کنار بگذارد و وقت تنبیه و فشار بیشتر به رژیم صهیونیستی فرارسیده است.
 
کد ویدیو
 

رژیم صهیونیستی باید از این پیشروی وحشیانه عقب بنشیند و این جز با قدرت نظامی امکان پذیر نیست

پاک اظهار کرد: ما باید نوع، زمان و کیفیت اقداممان با پیش از این متفاوت باشد البته که پشتیبانی ایران از محور مقاومت لحظه‌ای قطع نشده است و رژیم صهیونیستی باید از این پیشروی وحشیانه عقب بنشیند و این جز با قدرت نظامی امکان پذیر نیست.

وی گفت: دشمن با یک تفاهم سیاسی دستاوردهای پرهزینه را از دست نخواهد داد و ضمانت واقعی گرفتن از رژیم صهیونیستی یعنی تصویب عقب نشینی در کنست دولت اشغالگر.
 
کد ویدیو

نباید به تفکیک ضاحیه و جنوب لبنان در آتش بس قائل باشیم

پاک افزود: امیدوارم چه دشمن در ضاحیه بمباران کند و چه نکند، ایران با قید فوریت به مساعدت حزب الله بیاید.

وی اظهار کرد: تفکیک ضاحیه و جنوب لبنان بسیار سوال برانگیز است و ما باید با مجموع اقدامات رژیم صهیونیستی برخورد کنیم و فرقی را به نقاط مختلف لبنان قائل نباشیم و سرمایه نظامی و بازوی انقلاب اسلامی مقاومت لبنان است؛ باید پاسدار خون شهدا باشیم.
 
کد ویدیو
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار