ترامپ جنایتکار: روابط ما با هند فوق‌العاده است / مودی: بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد جهانی حیاتی است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۷۵۰۷
در حاشیه نشست سران کشورهای گروه هفت

ترامپ جنایتکار: روابط ما با هند فوق‌العاده است / مودی: بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد جهانی حیاتی است + فیلم

رئیس جمهور جنایتکار آمریکا گفت: نخست‌وزیر هند سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در ایالات متحده انجام داده و ما از ایجاد فرصت‌های شغلی جدید استقبال می‌کنیم.
ترامپ

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ رئیس جمهور جنایتکار آمریکا در حاشیه نشست سران کشورهای گروه هفت گفت: گفت‌وگوهای بسیار خوبی با هند داشتیم و اکنون در حال نهایی‌سازی توافقات تجاری هستیم. 

وی افزود: روابط ما با هند همواره فوق‌العاده بوده است. نخست‌وزیر هند سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در ایالات متحده انجام داده و ما از ایجاد فرصت‌های شغلی جدید استقبال می‌کنیم.

ترامپ اضافه کرد: ما نشست‌های موفقی را پشت سر گذاشتیم و گفت‌وگوهای مثبتی با هند داشتیم. توافقات تجاری میان دو کشور در حال پیشرفت است و روابط شخصی و سیاسی بسیار خوبی میان ما برقرار است.

کد ویدیو
 

ترامپ: من فکر میکردم که پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین کار آسانی باشد / پوتین و زلنسکی از هم متنفر هستند

کد ویدیو
 

توهین ترامپ به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی: هیچ کس بجز من قادر به حذف سلیمانی نبود / توافق اوباما با ایران یکی از بدترین توافقات بود

کد ویدیو

اعتراف به اهمیت جریان اقتصادی تنگه هرمز / مودی: بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد جهانی حیاتی است

نارندا مودی نخست وزیر هند در حاشیه نشست سران کشورهای گروه هفت گفت: نشست‌های ما با آمریکا بسیار سازنده بوده و روابط دو کشور وارد مرحله‌ای تازه از همکاری و هماهنگی شده است و تلاش‌های رئیس‌جمهور آمریکا برای بازگرداندن صلح به غرب آسیا، امید تازه‌ای برای ثبات در منطقه ایجاد کرده است.

وی افزود: باز نگه داشتن تنگه هرمز برای اقتصاد جهانی حیاتی است و هند همواره بر آزادی کشتیرانی تأکید داشته است و امنیت دریانوردان هندی در مسیرهای تجاری جهان، به‌ویژه در تنگه هرمز، برای ما از بالاترین اهمیت برخوردار است.

مودی اضافه کرد: از تلاش‌های رئیس‌جمهور آمریکا برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه عمیقاً قدردانی می‌کنم.

کد ویدیو

ترامپ بازهم به ناتوانی در پایان به جنگ روسیه و اوکراین اعتراف کرد: من فکر میکردم که پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین کار آسانی باشد / پوتین و زلنسکی از هم متنفر هستند

کد ویدیو
 

توهین ترامپ به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی: هیچ کس بجز من قادر به حذف سلیمانی نبود / توافق اوباما با ایران یکی از بدترین توافقات بود

کد ویدیو

اظهارات مضحک ترامپ: توافق من با ایران یک دیوار محکم است برای جلوگیری از دستیابی آنها به سلاح هسته‌ای

کد ویدیو
 

ترامپ و عصبانیت مداوم از اروپایی‌ها: برای مین‌روبی به کمک اروپا نیازی نداریم

کد ویدیو
 

ادعای جنایتکار ترامپ: فکر می‌کنم توافق با ایران انجام شود؛ ایرانی‌ها می‌خواهند بعد از ضربه زدن ما، زندگی عادی داشته باشند / حذف سلیمانی موجب رقم خوردن بزرگترین رویداد در خاورمیانه شد

رئیس جمهور جنایتکار آمریکا در حاشیه نشست سران کشور‌های گروه هفت در یاوه گویی دیگر عنوان کرد: من به برجام وحشتناک پایان دادم.
 
کد ویدیو
 

ترامپ تروریست بار دیگر ایران را تهدید کرد: اگر ایرانی‌ها نسبت به مفاد یادداشت تفاهم متعهد نباشند و به توافق نرسیم، باز هم به نقطه قبل برخواهیم گشت و آنها را بمباران خواهیم کرد!

کد ویدیو
ادامه دارد...

 

پربازدیدترین آخرین اخبار