آمار پرواز‌های فرودگاه امام در بهار ۱۴۰۵؛ ماهان در صدر، فلا‌ی دبی در قعر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۲۷۲۴

آمار پرواز‌های فرودگاه امام در بهار ۱۴۰۵؛ ماهان در صدر، فلا‌ی دبی در قعر

طی بهار امسال، ماهان با ۹۱۴ و فلای‌دبی با ۱ پرواز بیشترین و کمترین پرواز‌ها را در فرودگاه امام انجام داده‌اند.
هواپیمایی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آمار عملکرد پرواز‌های خارجی شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی در بهار ۱۴۰۵ نشان می‌دهد ماهان‌ایر با ۹۱۴ پرواز از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در صدر جدول قرار دارد.

پس از ماهان، ایران‌ایر با ۴۳۲ پرواز در رتبه دوم و معراج با ۳۷۹ پرواز در جایگاه سوم قرار گرفته‌اند. همچنین کاسپین و سپهران هرکدام با ۲۴۳ پرواز در رتبه‌های بعدی ایستاده‌اند.

در ادامه این فهرست، هواپیمایی وارش با ۱۴۷ پرواز، قشم‌ایر با ۱۴۲ پرواز، ایران‌ایرتور با ۱۴۰ پرواز و فلای کیش با ۱۲۲ پرواز خارجی در رتبه‌های بعدی قرار دارند. آتا نیز در این مدت ۴۲ پرواز خارجی انجام داده است.

در میان ایرلاین‌های خارجی نیز آرمنیا ایرویز با ۸ پرواز، پگاسوس و ترکیش هرکدام با ۳ پرواز و فلای‌دبی با یک پرواز در آمار بهار امسال ثبت شده‌اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار