چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۳۵۶۴

چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با تأکید بر لزوم لغو هرچه سریع‌تر تحریم‌های یکجانبه علیه ایران، از احتمال رفع محدودیت‌های اعمال‌شده علیه تهران استقبال کرد و خواستار تداوم مذاکرات و اجرای تفاهم‌های میان ایران و آمریکا برای دستیابی به یک راه‌حل سیاسی جامع شد.
گوئو جیاکون سخنگوی وزارت خارجه چین

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه گلوبال تایمز، گوئو جیاکون در نشست خبری امروز (چهارشنبه) به اقدام احتمالی آمریکا برای لغو تحریم‌های ایران واکنش نشان داد و گفت: پکن همواره خواستار لغو هرچه سریع‌تر تحریم‌های یکجانبه علیه تهران بوده است.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که ایران و آمریکا تفاهم‌نامه‌ای را که پیش‌تر امضا کرده‌اند، به‌طور مناسب اجرا کنند، به مذاکرات خود ادامه دهند و برای دستیابی هرچه سریع‌تر به یک راه‌حل سیاسی جامع درباره موضوع ایران تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، آمریکا و رزیم اسرائیل بامداد ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) دومین حمله خود به ایران را بار دیگر در میانه مذاکرات آغاز کردند و در ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ توافق آتش‌بس موقت با میانجیگری پاکستان اعلام و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن در اسلام‌آباد آغاز شد.

سرانجام، توافق ایران و آمریکا پس از میانجی‌گری پاکستان، قطر و شماری دیگر از کشور‌های منطقه حاصل شد و یادداشت تفاهم مربوط به آن روز پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ به‌صورت الکترونیکی به امضای مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ، روسای جمهوری دو کشور، رسید.

این سند چارچوب پایان عملیات نظامی، اجرای تعهدات متقابل و آغاز یک دوره ۶۰ روزه برای مذاکرات فنی و دستیابی به توافق جامع را تعیین کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار