سیترینوویچ: آمریکایی‌ها قصد اجرای توافق هسته‌ای را ندارند؛ ایران امتیاز بیشتری نمی‌دهد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۳۸۹۹

سیترینوویچ: آمریکایی‌ها قصد اجرای توافق هسته‌ای را ندارند؛ ایران امتیاز بیشتری نمی‌دهد + فیلم

دنیس سیترینوویچ، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل، با تحلیل مواضع واشنگتن و تهران، مدعی شد که ایالات متحده بدون قصد حل موضوع وارد بازی شده است و هرگونه انتظار برای دریافت امتیازات بیشتر از سوی ایران، توهم‌آمیز است.
پرچم آمریکا

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دنیس سیترینوویچ، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل در اظهاراتی تأکید کرد: آمریکایی‌ها بدون قصدی برای حل واقعی موضوع وارد این رویداد شده‌اند. مسائلی نظیر پر کردن مخازن استراتژیک نفت و بازگشت به فضای جنگ، ایرانی‌ها را متقاعد کرده است که هدف واقعی آمریکا، اجرای توافق هسته‌ای نیست.

وی در ادامه افزود: هر کسی که تصور کند ایران امتیازاتی بیش از آنچه در توافق هسته‌ای پیش‌بینی شده است ارائه دهد، دچار توهم است؛ چرا که فارغ از اقدامات یا حملات احتمالی آمریکایی‌ها، چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

سیترینوویچ با تحلیل وضعیت کنونی، این وضعیت را نوعی بلاتکلیفی توصیف کرد و گفت: از دیدگاه ایرانی‌ها، واکنش به حملات ضروری است؛ بنابراین در چرخه‌ای قرار داریم که در آن ترامپ حمله می‌کند و آنها پاسخ می‌دهند، یا ترامپ فشار‌ها را افزایش می‌دهد و آنها نیز واکنش نشان می‌دهند. از نظر وی، تنها راه خروج از این وضعیت، بازگشت به توافق هسته‌ای کامل است.

این مقام سابق اطلاعاتی در پایان، سه سناریوی اصلی را پیش‌بینی کرد:

  1. تداوم درگیری‌ها با رعایت محدودیت‌های طرفین.
  2. برقراری آتش‌بس موقت که در نهایت منجر به بازگشت به نقطه آغازین می‌شود.
  3. تشدید تنش‌ها که تمامی گزینه‌های پیش روی ترامپ را به سمت نتایج نامطلوب می‌برد.

وی خاطرنشان کرد که احتمالاً شرایط فعلی، گزینه‌های مناسبی را پیش روی رئیس‌جمهوری آمریکا قرار نخواهد داد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار