اعلمی: ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ موکب در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین مستقر خواهند شد/ فعالیت ۱۷ خیمه هنر در مراسم + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۶۷۲۲
در نشست خبری؛

اعلمی: ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ موکب در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین مستقر خواهند شد/ فعالیت ۱۷ خیمه هنر در مراسم + فیلم

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ موکب در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین مستقر خواهند شد.
جاماندگان اربعین

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اعلمی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نشست خبری «پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تهران» گفت: سال گذشته چهار خیمه هنر در مجموعه مسیر پیش‌بینی کردیم. امسال آن را به ۱۷ خیمه هنر افزایش دادیم.

وی افزود: در طول مسیر، این ۱۷ خیمه محل حضور هنرمندانی است که تمایل دارند آثار هنری‌شان را عرضه کنند. در حوزه‌های مختلف مانند کتیبه‌نویسی، نقاشی، خطاطی و گروه‌های نمایشی از جمله تعزیه، موسیقی و سرود و موضوعات دیگر در این خیمه‌ها فعالیت خواهند داشت.

اعلمی در ادامه تصریح کرد: برای انجام فعالیت‌های هنری و فرهنگی ۳۵ پردیس فرهنگی و هنری را در اختیار فرهنگسرا‌ها قرار دادیم.

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار