قطر خواستار تقویت تعامل میان طالبان و جامعه بین‌المللی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۴۵۱

قطر خواستار تقویت تعامل میان طالبان و جامعه بین‌المللی شد

نماینده قطر در نشست سازمان همکاری اسلامی بر تقویت تعامل سازنده میان طالبان و جامعه بین‌المللی تأکید کرد.
12233

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد بن عبدالعزیز بن صالح الخلیفی»، وزیر مشاور در امور وزارت خارجه قطر، در نشست گروه «تماس وزیران سازمان همکاری اسلامی درباره افغانستان» در نیویورک، بر ضرورت تقویت تلاش‌های دیپلماتیک برای گسترش همکاری و حمایت از مردم افغانستان تأکید کرد.

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای اعلام کرد الخلیفی در حاشیه هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی باید با هماهنگی بیشتر، گفتگوی واقعی را تشویق و حمایت از افغانستان را ادامه دهند.

وی افزود قطر در چارچوب سازمان همکاری اسلامی آماده است با دیگر کشور‌های عضو برای پیگیری روند تحولات، پاسخ به نیاز‌های فوری بشردوستانه و تشویق تعامل سازنده میان طالبان و جامعه بین‌المللی همکاری کند.

وزیر مشاور در امور وزارت خارجه قطر همچنین بر تداوم حمایت از «روند دوحه» درباره افغانستان تأکید کرد و گفت این روند باید با حفظ شتاب ایجاد شده ادامه یابد و افغانستان همچنان در صدر دستور کار جامعه جهانی باقی بماند.

الخلیفی اضافه کرد قطر از زمان آغاز روند صلح دوحه در سال ۲۰۱۳، از راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز مبتنی بر گفت‌و‌گو و دیپلماسی پیشگیرانه حمایت کرده و میزبان چندین دور مذاکرات میان طرف‌های افغانستان بوده است.

وی همچنین به برگزاری نشست‌های گروه‌های کاری روند دوحه درباره مبارزه با مواد مخدر و بخش خصوصی در ۳۰ ژوئن و اول جولای اشاره کرد و گفت قطر در انتظار برگزاری چهارمین نشست نمایندگان ویژه درباره افغانستان است.

وزیر مشاور در امور وزارت خارجه قطر در بخش دیگری از سخنان خود گفت دوحه در کنار تلاش‌های دیپلماتیک، حضور بشردوستانه و توسعه‌ای خود در افغانستان را حفظ کرده و از طریق صندوق توسعه قطر، مؤسسه خیریه قطر، بنیاد «آموزش بالاتر از همه» و هلال احمر، پروژه‌های مختلفی را در این کشور اجرا کرده است.

وزارت خارجه قطر اعلام کرد آموزش و اشتغال زنان، دختران و جوانان از اولویت‌های این برنامه‌هاست و دوحه آن را سرمایه‌گذاری در آینده افغانستان می‌داند. الخلیفی در پایان نیز بر تعهد قطر به حمایت از مردم افغانستان، به‌ویژه در شرایط دشوار کنونی، تأکید کرد.

برچسب ها:
قطر طالبان
پربازدیدترین آخرین اخبار