کد خبر:۱۴۷۳۲۲
آيت الله مکارم شیرازی:
ملتهای مسلمان مراقب اختلافات و دشمنان باشند
آیت الله مکارم شیرازی از ملت های مسلمان منطقه خواست مراقب احتمال ایجاد اختلافات درونی و دشمنان خارجی باشند تا دستاوردهای بیداری اسلامی را به خوبی حفظ کنند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، آیت الله مکارم در آغاز درس خارج فقه خود، بیداری اسلامی را نعمتی بزرگ ازجانب خداوند برشمرد و افزود: نخستین خطری که این کشورها را تهدید می کند آن است که به اختلافات داخلی درگیر شوند و کشور خودشان را با دست خود ویران کنند.
وی گفت: مردم این کشورها باید تلاش کنند آثار استبداد را از کشور خود برچینند تا کشوری آزاد و آباد داشته باشند.
آیت الله مکارم شیرازی دومین خطر را دشمنان خارجی دانست و افزود: در این میان دشمنان هم ممکن است زحمات مردم این کشورها را تملک کنند و چیزی برای آنها باقی نگذارند.
وی گفت: علمای اسلام بویژه علمای الازهر باید این 2 خطر را به مسلمانان اعلام کنند تا بیداری اسلامی با حداقل هزینه به نتیجه برسد.
آیت الله مکارم شیرازی به انتشار خبری در خصوص احتمال تخریب مسجدالاقصی اشاره کرد و افزود: بر اساس خبری که بزرگان و دانشمندان مصر منتشر کرده اند این رژیم می خواهد با تخریب مسجد الاقصی معبد سلیمان را به جای آن بسازد از این رو مسلمانان باید مراقب باشند که این مار خفته بیدار نشود و دست به کاری نزد که برای مسلمانان گران تمام شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰