اعتصاب 5 روزه کارکنان شرکت ايرفرانس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۶۶۵

اعتصاب 5 روزه کارکنان شرکت ايرفرانس

کارکنان شرکت هواپيمايي ايرفرانس به منظور ابراز نارضايتي خود از شرايط کاري نامناسب، اعتصابي پنج روزه را آغاز کردند که به موجب آن تقريبا از هر پنج پرواز اين شرکت، يکي لغو شد.  
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تی وی، شرکت هواپيمايي ايرفرانس در نتيجه اعتصاب پنج روزه كاركنان خود به خاطر ابراز نارضايتي از شرايط کاري نامناسب، علاوه بر كنسل كردن يك پنجم پروازها، 10 پرواز در مسيرهاي طولاني به مقاصدي مانند نيويورک، توکيو، مونترآل، ابوظبي و شهرهاي واقع در غرب آفريقا را نيز لغو کرد.
 
شرکت ايرفرانس همچنين در بيانيه‌اي در وب سايت خود اعلام کرد که لغو و تاخير پروازهاي ديگر خود در آخرين لحظه را نيز از دستور کار خارج نکرده ‌است.
 
بر پايه اين گزارش، در حالي که کشور فرانسه يکي از پر رفت و آمدترين مقاطع در سال را سپري مي‌کند، کارکنان ايرفرانس نسبت به اختلالات گسترده‌تر هشدار دادند.
 
از سوي ديگر، کشور فرانسه که با بيشترين نرخ بيکاري در تقريبا 10 سال اخير روبروست، خود را آماده اعمال اقدامات رياضتي بيشتري مي‌کند.
 
اين برنامه رياضتي جدا از 11 ميليون يورو کاهش بودجه در ماه سپتامبر است که اعتراضاتي سراسري را در پي داشت.
 
لازم به ذكر است، کشور فرانسه اوايل سال 2010 ميلادي دچار يک بحران مالي شد؛ همچنين کشورهايي مانند يونان، پرتغال، ايتاليا، ايرلند و اسپانيا با بدهي‌هاي گسترده اکنون در آستانه ورشکستگي قرار دارند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار