کد خبر:۱۵۴۹۶۰
متهمین ترور بی نظیر بوتو معرفی شدند
دادگاه مبارزه با تروریسم در پاکستان، دو افسر پلیس و 5 عضو طالبان را به دست داشتن در ترور بی نظیر بوتو، نخست وزیر سابق متهم کرده است.
به گزارش خبرنگار حوه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از بی بی سی، چودری اظهر دادستان پاکستان در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد : 7 نفر از جمله دو مقام ارشد پلیس رسما به دست داشتن در ترور بی نظیر بوتو نخستوزير سابق اين كشور متهم شدند.
نام های 2 پلیس متهم در پرونده قتل بی نظیر بوتو سعود عزیز رييس پليس سابق راولپندی و خرم شهزاد اعلام شده است.
بر اساس برخی گزارش ها سعود عزيز رييس سابق پلیس راولپندی ضمن ممانعت از كالبد شكافی جسد بی نظير بوتو تا 2 روز پس از وقوع حادثه مانع تحقيقات شد.
وی همچنین دستور شست و شوی محل حادثه را تنها 100 دقيقه پس از وقوع حادثه صادر نمود.
بی نظیر بوتو حدود پنج سال پیش، چند هفته پس از بازگشت به پاکستان، در جریان مبارزات انتخاباتی در شهر راولپندی در انفجار بمبی کشته شد. در آن حمله علاوه بر بی نظیر بوتو، 23 نفر دیگر نیز جان خود را از دست دادند.
وی در دو دوره (1988-1990 و 1993-1996) نخست وزیر پاکستان و پس ار آن رهبر حزب مردم پاکستان بود.
بی نظیر بوتو حدود پنج سال پیش، چند هفته پس از بازگشت به پاکستان، در جریان مبارزات انتخاباتی در شهر راولپندی در انفجار بمبی کشته شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰