شهادت دو زائر ايراني در نزديكي سامرا و کاظمین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۶۷۱
بر اثر انفجار بمب رخ داد؛

شهادت دو زائر ايراني در نزديكي سامرا و کاظمین

انفجار بمب در عراق دو تن از هم وطنانمان را در نزديكي شهر سامرا و کاظمین به شهادت رساند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل«خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه خبري يو.اس.اي.تودي،‌ بنا بر آنچه نيروهاي عراقي تاكنون گفته اند، انفجار يك بمب در عراق موجب شهادت 2 تن از زائران ايراني در نزديكي بغداد گشته است.

بر اساس آخرين اخبار بدست آمده از پزشكان و ماموران دولتي بغداد، 9  ايراني ديگر نيز در  انفجار امروز مجروح گشتند.

در اين انفجار به 8 عراقي نيز كه در اطرف محل انفجار بودند آسيب جسمي رسيده است.

زائران ايراني در حال حركت از سامرا در شمال عراق به سمت كاظمين كه در همسايگي بغداد است بودند كه انفجار بمب آنها را متوقف كرد.

در زمان انفجار بمب زائران در 15 مايلي شمال غرب بغداد بودند. با اين وجود هنوز از تعداد دقيق كشته ها و يا مجروحين احتمالي اطلاع دقيقي در دست نيست.

پایگاه های خبری غربی در راستای اختلاف افکنی بین مسلمانان، این اقدام را به برادران اهل سنت منتسب کرده اند.

با اشغال عراق توسط ایالات متحده در سال 2003 و سرنگونی صدام حسین در این کشور، عراق همواره شاهد ناامنی های گسترده اي بوده  که حاصل آن کشته شدن تعداد كثيري اي شهروندان عراقي بوده است.
 
طبق گفته مقامات مسئول، حكومت عربستان در پرورش تروريست ها و اعزام آنها به عراق دست دارد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار