طرح اتحاديه عرب حاكميت ملي سوريه را ناديده مي‌گيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۳۷۰
وزير امور خارجه سوريه:

طرح اتحاديه عرب حاكميت ملي سوريه را ناديده مي‌گيرد

وزير امور خارجه سوريه با اشاره به اينكه طرح پيشنهادي اتحاديه عرب براي بحران سوريه حاكميت ملي سوريه را ناديده مي‌گيرد، گفت: چنين تصميمي در تاريخ تصميمات جوامع بين‌المللي بي‌سابقه است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از سانا (خبرگزاري رسمي سوريه)، وليد المعلم، وزير امور خارجه سوريه تأكيد كرد: پيش نويس طرحي كه اتحاديه عرب در مورد بحران سوريه داده، حاوي بندهايي است كه نشان دهنده مواضع نامتعادل دولت هاي عضو اتحاديه عرب است.
 
وي با اشاره به اينكه دولت سوريه در مورد اين قضيه با روحيه مثبت با جامعه عربي برخورد مي كند، گفت: ما مشتاق هستيم در چارچوب قوانين اتحاديه عرب عمل كنيم.
 
المعلم كه در يك مصاحبه مطبوعاتي سخن مي گفت، افزود: پروتكل هاي پيشنهادي در عرف بين الملل از هر دو طرف درگير براي گفت و گو دعوت مي كنند، نه اينكه به يك طرف ديكته كنند با طرف ديگر گفت و گو و صلح كند.
 
وزير امور خارجه سوريه ادامه داد: پروتكل پيشنهادي اتحاديه عرب به سوريه متضمن از ميان بردن حاكميت ملي سوريه است و اين در تصميمات يك جامعه بين المللي سابقه ندارد كه به ضرر يكي از اعضاي خود تصميم بگيرد.
 
وي افزود: تا زماني كه ملت سوريه آگاه هستند، مانع بروز جنگ داخلي شده و فتنه را از ميان برده و وحدت ملي را حفظ خواهند كرد.
 
المعلم درباره فشارها و محدوديت هاي بين المللي بر سوريه گفت: ‌از شروع بحران سوريه تاكنون از سوي ايالات متحده و اتحاديه اروپا فشارهاي ديپلماتيك و سياسي فراواني بر سوريه وارد شده است و اكنون نيز كشورهاي عربي به آنان اضافه شده اند، اما مردم سوريه با قدرت در مقابل اين فشارها ايستاده اند.
 
وي با اشاره به اينكه دولت سوريه تلاش دارد از كشيدن بحران به جنگ جلوگيري كند، گفت:‌ اگر بر ما لازم شود كه بجنگيم، با قدرت خواهيم جنگيد، اما ما مي دانيم كه مشكل سوريه تنها به دست خود سوري ها حل شدني است و راهپيمايي هاي گسترده مردم در دمشق نشان دهنده مردود بودن دخالت هاي خارجي از نظر مردم سوريه است.
 
وزير امور خارجه سوريه با اشاره به اينكه مواضع برخي دولت هاي عربي مجرمان را كه دست به قتل مردم مي زنند، به ارتكاب جرم بيشتر تشويق مي كند، گفت: ما با گروه هاي مسلحي رو به رو هستيم كه به مردم و نيروهاي مسلح سوريه تجاوز مي كنند و با اين حال ما اميدواريم و تلاش مي كنيم از بروز جنگ پيشگيري كنيم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار