کد خبر:۱۵۹۶۲۹
كارگردان «شكارچي شنبه»:
مرزهاي فرهنگي ما از ناحيه فيلم و محصولات فرهنگي كاملاً رهاست
كارگردان فيلم شكارچي شنبه گفت: مرزهاي فرهنگي ما از ناحيه فيلمها و محصولات فرهنگي كاملاً رهاست و پاسخهاي مناسبي هم داده نمي شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، شيخ طادي در دومين نشست هم انديشي معاونين فرهنگي و اجتماعي و نمايندگان وزير در هيئتهاي نظارت بر تشكلهاي اسلامي دانشگاههاي كشور كه عصر امروز در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد، اظهار داشت: فيلم شكارچي شنبه براساس واقعيت و حول و درك محور دشمن شناسي تهيه شده است.
وي افزود: اين فيلم با انگيزه دفاع از مرزهاي فرهنگي كاملاً منصفانه، گوشهاي از انديشههاي ممنوعه رژيم صهيونيستي را منعكس كرده كه در انديشههاي صهيونيستها ورود به آن بخش يك حالت ممنوعه دارد.
شيخ طادي در ادامه گفت: كشور ما در مقابل هجوم فرهنگي، واكنش درستي از خودش نشان نمي دهد و كاملاً شكست خورده نشان مي دهد و اگر دفاعي صورت مي گيرد، دفاع ما چريكي بوده و هيچ برنامه نظامند و تشكيلاتي نداشتهاند.
وي اضافه كرد: مرزهاي فرهنگي ما از ناحيه فيلمها و محصولات فرهنگي كاملاً رهاست و پاسخهاي مناسبي هم داده نمي شود.
كارگردان شكارچي شنبه در ادامه گفت: قبل از صدور هر قطعنامههاي زمينههاي فرهنگي آن را آماده مي كنند كه اين كار از طريق فيلمسازي و پخش آن در دنيا صورت مي گيرد.
وي افزود: اولين نتيجه ساخت فيلم و كارهاي فرهنگي عليه نظام جمهوري اسلامي ايران كه در آن فرهنگ و اجتماع ايران كاملاً ناامن نشان داده مي شود، فرار سرمايه گذراي است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰