جنگ صليبي انگليس عليه ايران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۸۲۸

جنگ صليبي انگليس عليه ايران

راديو صداي عراق اقدامات بي نتيجه انگليس در قبال ايران بعد از مورد حمله واقع شدن سفارتش در تهران و تحريك كشورهاي مختلف از جمله اتحاديه اروپا عليه تهران را با عنوان جنگ صليبي بريتانيا عليه ايران توصيف كرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه خبري نهرين نت، راديو صداي عراق درباره تلاش انگليس در اتحاديه اروپا براي تحريك و تشويق كشورهاي اين اتحاديه جهت اقدام عليه ايران را با عنوان جنگ صليبي اين كشور عليه ايران توصيف كرده است.
 
به گفته صداي عراق، انگليس اگر سعي دارد با لشكركشي سياسي و ديپلماتيك و رسانه اي خود تهران را بترساند، در توهم بزرگي است؛ زيرا حمله به سفارت انگليس در تهران چيزي جز خشم گسترده مردم ايران از مواضع انگليس در قبال انقلاب اسلامي و همدستي اين كشور با آمريكا و انگليس نيست.
 
راديو عراق مي افزايد:‌ انگليسي ها به شدت سعي در تحريك كشورها عليه ايران دارند و اين كار را نه تنها از لندن بلكه از طريق سفارت هايشان در ديگر كشورها از جمله برخي كشورهاي حاشيه خليج فارس نيزانجام مي دهند؛ زيرا سفراي انگليس در اين كشورها از جمله بحرين به حاكمان كشورهاي مورد اقامتشان مشاوره هايي خارج از عرف بين المللي براي اقدام عليه ايران مي دهند.
 
اين راديو ارتباط خالد بن احمد آل خليفه، وزير امور خارجه بحرين با سفير انگليس در اين كشور را مانند ارتباط شاگرد و استاد توصيف مي كند كه به طور مداوم تحت آموزش ديپلمات ها و سفير انگليس است.
 
راديو عراق در ادامه تحليل خود از فعاليت هاي ضد ايراني انگليس بعد از ماجراي حمله به سفارت اين كشور در تهران مي افزايد:‌ آنچه امروز آمريكا و انگليس به همراه اتحاديه اروپا در قبال اقدام دانشجويان ايراني انجام مي دهند يك جنگ صليبي در قالب ديپلماتيك عليه ايران است كه آنان عليه ايران به راه انداخته اند و اين امر تازه اي نيست بلكه از سه دهه پيش بعد از مواضع ضد استكباري ايران آغاز شده است.
 
وزيران خارجه اتحاديه اروپا در اجلاس روز پنجشنبه در بروكسل تحت تأثير تحريكات بريتانيا و فشارهاي آمريكا با موضع گيري عليه ايران اعلام كردند اقدام به اعمال مجازات عليه ايران خواهند كرد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار