در حالي كه اعتراضات مردمي به محاكمه نشدن صالح بعد از تشكيل دولت وفاق ملي يمن ادامه دارد، بسياري از كارشناسان سياسي در يمن ميگويند، حضور صالح در يمن بزرگترين خطر براي وفاق ملي يمن است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، به دنبال تشكيل دولت موسوم به وفاق ملي به رياست محمد سالم باسندوه كه در چارچوب توافقنامه رياض صورت گرفته است، اعتراضات مردم به محاكمه نشدن صالح همچنان ادامه دارد.
كارشناسان و آگاهان سياسي نيز با اشاره به مخاطرات و چالش هاي پيش روي حكومت باسندوه، حضور صالح در يمن را بزرگترين خطر براي دولت وفاق ملي مي دانند.
عبدالله الفقيه، استاد علوم سياسي در دانشگاه صنعا در اين باره به شبكه الجزيره گفت: حضور صالح در يمن خطر بزرگي است، بويژه اينكه ترس آن مي رود كه او سعي كند با فعاليت هاي پشت پرده در حكومت دخالت نمايد، با توجه به اينكه نزديكان و عوامل وي در پست هاي نظامي و غيرنظامي حضور دارند.
وي با تأكيد بر توجه به خطرات پيش روي مصالح مردم يمن در اين مقطع زماني گفت: براي رسيدن به همه اهداف انقلاب مسالمت آميز مردم يمن و همچنين از ميان بردن حكومت صالح، بايد ميان اقدام انقلابي در ميدان و عمل سياسي همگني وجود داشته باشد.
عبدالباقي شمسان، ديگر كارشناس سياسي يمني نيز با اشاره به اينكه همه احزاب و گروه هاي سياسي و مردمي خواستار محاكمه صالح هستند، گفت: محاكمه صالح و لغو مصونيت اعطا شده به وي طبق تصميم شوراي همكاري خليج فارس، براي مهار خشونت ها در يمن ضروري است.
لازم به ذكر است، مردم يمن بارها با برگزاري تظاهرات اعتراض خود را نسبت به مفاد طرح شوراي همكاري خليج فارس كه متضمن انتقال قدرت در ازاي اعطاي مصونيت قضايي به صالح است، ابراز كرده اند.