
کد خبر:۱۶۲۲۳۳
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گلستان:
راز جاودان ماندن عاشورا فعالیتهای امام سجاد (ع) و حضرت زینب(س)بود
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: راز جاودان ماندن عاشورا و نهضت حسینی فعالیتهای امام سجاد(ع) و حضرت زینب (س) بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام حسینی امروز در مراسم معنوی زیارت عاشورا و مداحی و نوحه سرایی در مسجد دانشگاه آزاد گرگان، برگزاری مراسم عزاداری در محیط دانشگاه را بسیار موثر دانست و با تشریح فلسفه قیام ، برپایی نماز جماعت در میدان جنگ را دلیل توجه به اهمیت نماز اول وقت ذکر کرد.
وی افزود: راز جاودان ماندن عاشورا و نهضت حسینی فعالیت های امام سجاد(ع) و حضرت زینب (س) بود که باعث شد حرکت مهم امام حسین(ع) به تمامی مردمان و اعصار منتقل شود.
همچنین در این مراسم یکی از مداحان خاندان عصمت و طهارت ضمن قرائت زیارت پرفیض عاشورا، در رثای مصائب سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای آن حضرت به مرثیه سرایی پرداخت.
این مراسم به همت هیئت متوسلین به 14 معصوم و کانون قرآن و عترت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه ازاد اسلامی گرگان و با حضوردکتر محسنی، رییس دانشگاه ازاد گرگان، حجت الاسلام مازندرانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و حجت الاسلام دکتر سید علی طاهری، نماینده مردم گرگان و اق قلا در مجلس و جمعی ازمعاونان، کارکنان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.