کد خبر:۱۷۰۵۹۱
پيشنهاد جالب پروفسور باهر به سازمان نظام وظيفه:

دختران هم به سربازي بروند

استاد دانشگاه شهيد بهشتي گذراندن دوره سربازي براي دختران را لازم دانست و گفت: دختران مي‌توانند با شركت در دوره‌هاي كوتاه مدت سربازي در همان محل سكونت خود از آموزش دفاع شخصي و دفاع ملي برخوردار شوند.
پروفسور باهر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، با تاكيد بر لزوم ايجاد تحول در انديشه دفاع از ميهن اظهار داشت: مي توان با ابتكار و تيزبيني دوران سربازي را به دوراني پربار براي ارائه آموزش هاي اجتماعي و نظامي به پسران و البته دختران جامعه تبديل كرد.
 
وي اظهار داشت: دوره آموزشي سربازي بايد به صورت اجباري باشد تا جوانان در اين مدت متناسب با وضعيت خود از آموزش هاي لازم برخوردار شوند اما بعد از گذراندن دوره كوتاه مدت آموزش اجباري، ادامه كار در نظام بايد به صورت داوطلبانه باشد.
 
باهر در پيشنهادي جالب  گذراندن دوره سربازي براي دختران را نيز لازم دانست و گفت: دختران مي توانند با شركت در دوره هاي كوتاه مدت سربازي از آموزش دفاع شخصي، دفاع ملي و پدافند ملي برخوردار شوند.
 
استاد دانشگاه شهيد بهشتي در خصوص واكنش منفي جامعه نسبت  به سربازي رفتن دختران گفت: اين نوع سربازي رفتن براي دختران در واقع نوعي افزايش مهارت هاي اجتماعي و آموزش دفاع شخصي و ملي است كه دختران در همان محل زندگي خود از صبح تا عصر حداكثر به مدت 6 ماه از اين آموزش اجباري و مفيد بهره مند شوند.
 
وي اظهار داشت: در طرح سربازي دختران، آنها صبح ها به اداره مي روند و در يك محيط زنانه كار مي كنند و آموزش مي بينند عصرها هم به خانه خود باز مي گردند.
 
باهر ايجاد زمينه اشتغال براي دختران را يكي از نتايج مفيد اين كار دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران كشوري است كه در صحنه بين الملل دوست و دشمنان زيادي دارد بنابراين همه افراد جامعه بايد آمادگي لازم براي دفاع شخصي و دفاع ملي را داشته باشند.
 
استاد دانشگاه شهيد بهشتي در ادامه بيان داشت: دوره اجباري سربازي جوانان حتما بايد در محل زندگي آنها و متناسب با وضعيت اجتماعي و نيازهاي جوانان برگزار شود تا به دوره اي ثمربخش و مفيد تبديل شده و باعث تحول در زندگي شود.
 
وي با بيان اينكه در هيچ كشور پيشرفته اي سربازي اجباري وجود ندارد، گفت: در اين طرح بعد از گذراندن دوره اجباري، ادامه كار سربازي بايد به صورت داوطلبانه و در قبال پرداخت حقوق به سربازان باشد.
 
باهر در ادامه اظهار داشت: جواناني كه در دوره اجباري سربازي دفاع شخصي، دفاع ملي و پدافند ملي را آموخته و مغزها و بازوهايشان توانمند شده با توان زياد و بدون اتلاف عمر در انجام كارهاي غير مرتبط با تخصصشان به جامعه باز مي گردند.
 
استاد دانشگاه شهيد بهشتي در خصوص جذب جوانان علاقه مند به ادامه فعاليت در نظام گفت: دوره آموزشي فرصتي براي شناسايي افراد با استعداد در فعاليت هاي نظامي و دعوت آنها به دانشكده هاي افسري و ادامه تحصيل در رده هاي بالاتر است.
 
وي با بيان اينكه با قوانين موجود هم مي توان تسهيلاتي براي سربازي جوانان ايجاد كرد، بيان داشت: مي توان براي جواناني كه دوره آموزشي را با موفقيت گذرانده و ازدواج كرده اند تسهيلاتي مانند گذراندن دوره سربازي در محل زندگي قائل شد.
 
باهر در پايان از اعلام آمادگي خود براي هرگونه همكاري علمي و تحقيقاتي با سازمان نظام وظيفه عمومي خبر داد. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار