انتظار كشته نشدن غيرنظاميان در نوار غزه بيجاست
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از نيوزيلند هرالد، گوردن جان درو با حمايت از حملات رژيم صهيونيستي به نوار غزه گفت: در حال حاضر مردم نمي توانند در جنوب اسرائيل در صلح و آرامش زندگي كنند.
وي كه در حال حاضر در مزرعه اي در تگزاس بسر مي برد، افزود: مردم جنوب اسرائيل هر روز تهديد مي شوند و در چنين شرايطي نمي توانند زندگي كنند.
سخنگوي كاخ سفيد تصريح كرد: در منطقه غزه بيش از 5/1 ميليون فلسطيني زندگي مي كنند، بنابراين نمي شود به اين منطقه حمله كرد و انتظار داشت كه شهروندان كشته نشوند.
در همين حال اخبار موجود در رسانه هاي مختلف نشان از آن دارد كه حدود 2000 فلسطيني شهيد و مجروح شده اند كه بسياري از آنها كودكان و زنان هستند.
جان درو افزود: ايالات متحده آمريكا به رعايت حقوق بشر در منطقه حساس است و آن را دنبال مي كند، اما اسرائيل نيز بايد از خودش دفاع كند./انتهاي پيام/