کد خبر:۱۷۱۵۹۴
نماینده مردم مشهد:
سوال از رئیس جمهور، دشمن شاد کن است
نماینده مردم مشهد در واکنش به طرح سوال از رئیس جمهور گفت: همانطور که رئیس جمهور درخصوص برخی مسائل لج بازی می کند این کار مجلس هم نوعی لج بازی است و تنها ثمره این اتفاق شاد شدن دشمنان می باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، امیر حسین قاضی زاده هاشمی صبح امروز در نشست خبري ضمن اشاره به عملکردهای مجلس هشتم و ذکر نکاتی در مورد مجلس نهم تصريح كرد: مجلس نهم حامل همان پیچ تاریخی است که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند و مردم باید این مسئله را مدیریت کنند، باید توجه داشت که رهبر معظم انقلاب، راه رسیدن به اهداف را مدیریت خواهند کرد.
وی افزود: در این دوره مجلس همه باید به اسلام عملی روی بیاورند و به نوعی جهاد اکبر جمهوری اسلامی نیز محسوب می شود؛ بنابراین مردم ما باید از این به بعد روی عملکردهای اشخاص حساس شوند و تصمیم گیری کنند.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: این دوره انتخابات مجلس دوره عمل به اصول است، کسی که اصولگراست باید بانشاط، پر تلاش و اهل عمل باشد و علاوه بر اینکه به مسائل مختلف سیاسی داخلی و خارجی می پردازد از معیشت مردم غافل نشود.
قاضی زاده هم چنین در خصوص طرح پرسش از رئیس جمهور تصريح كرد: طرح پرسش از رئیس جمهور قطعا سبب شاد شدن دل دشمنان می شود، مطمئنا پس از این طرح پرسش، هدف مجلس هر چه که باشد عملی نخواهد شد، حتی ممکن است آنها بخواهند رئیس جمهور را بازخواست و در نهایت از ریاست جمهوری برکنار کنند، نهایتا چه اتفاقی پیش می آید؟ آیا مردم راضی خواهند بود؟ همانطور که رئیس جمهور درباره برخی مسائل لج بازی می کند این کار مجلس هم نوعی لج بازی است و تنها ثمره این اتفاق شاد شدن دشمنان است.
وی گفت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای تمام مسئولیت ها یکسری شرح وظیفه اعمال کرده است و همه موظف به انجام آنها هستند حتی برای مقام ولایت نیزیکسری وظایف عام و خاص وجود دارد و برای سایر مسئولان نظام این وظایف فقط وظایفی خاص هستند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس ادامه داد: بین این مسئولیت ها یکسری خلا هایی وجود دارد و باعث می شود حجم زیادی از وظایف با هم تداخل پیدا کنند و در نهایت سبب توجیه نشدن افکار عمومی خواهد شد، طبیعتا نمایندگان مردم در مجلس در برابر حجم مطالبات قرار می گیرند.
قاضی زاده با اشاره به وظایف مردم در خصوص فعالیت های مجلس و نمایندگان بيان كرد: باید از نماینده پرسش شود؛ چراکه حق مردم است، مردم باید بدانند نماینده ای که انتخاب کرده اند در تصویب یا جلوگیری از تصویب چند طرح و لایحه در مجلس نقش داشته، مردم باید بدانند نماینده آنها همان مواضعی را می گیرد که آنها می خواهند و در نهایت مردم باید بدانند نماینده آنها در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب تلاش می کند.
وي ادامه داد: مجلس شورای اسلامی سه شأن دارد که یکی از آنها قانونگذاری است و دیگری نظارت بر طرح ها و مصوبات و مواضع مجلس است که در این مسیر مردم نمایندگان خود را به مجلس می فرستند و آنجا وظایف تنفیذ می شود.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در خصوص ویژگی های یک نماینده کارآمد و اصلح گفت: کسی که نماینده مجلس می شود باید از منظر عمومی به حوزه های کلان و استراتژیک آشنا باشد و مواضع مردم را نیز بداند تا بتواند در مجلس عملکردی مناسب داشته باشد و استیضاح کند و در مواقع یک نماینده باید در شأن دفاع از آرمان های مردم باشد و نظر مردم را در حوزه های استراتژیک اعمال کند و پیگیر نیازهای مردم باشد.
ولی فقیه یک سیستم است
قاضی زاده در خصوص تفاوت های نظام اسلامی با سایر حکومت ها از جمله لیبرال گفت: نظام ما یک نظام مردم سالاری دینی است و حکومت را از آن خدا می داند؛ اما نظام های لیبرال حکومت را متعلق به انسان می دانند و انسان را محوریت تمام امور تلقی می کنند، ما معتقدیم خداوند یکتا آفریننده تمام موجودات و حاکم آنهاست و انسان فقط جانشین خدا بر روی زمین است.
وی ادامه داد: کار مجلس خبرگان رهبری تعیین ولی فقیه نیست، بلکه این مجلس وظیفه دارد شرایط افراد واجد شرایط را بررسی کند و نزدیک ترین شخص به امام معصوم (ع) را معرفی کند و جنس حکومت او امور جاریه است و چون این حکومت مربوط به امور جاریه می شود کاملا مطلق است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: منظور از اینکه گفته می شود ولایت مطلقه، این مطلق بودن در اختیار اعمال است آن هم برای اینکه ملت با یک هدف روشن طی طریق کند. این موضوع در نظام لیبرال به هیچ عنوان وجود ندارد و به همین دلیل مجلس عوام و سنا تشکیل می دهند.
قاضي زاده تاکید کرد: ولی فقیه یک شخص نیست، بلکه یک سیستم است، این سیستم برای اداره مملکت ابزاری را در اختیار دارد این ابزار همان دستیاران حکومتی هستند که در دولت، مجلس و در قضاوت جای می گیرند، نهایتا تعیین این دستیاران بر عهده مردم است چون نظام الهی بدون حضور مردم و بدون رشد آنها ممکن نیست، رابطه امت با امام و رابطه امام با امت رابطه ای دو طرفه است.
وي در خصوص تحریم هایی که بر ایران تحمیل می شود و با اشاره به پیشینه این تحریم ها خاطرنشان کرد: اگر جغرافیای سیاسی اجتماعی ایران را بررسی کنیم متوجه می شویم که بعد از جنگ دشمنان ما متوجه شدند که نمی توانند با جنگ سخت ایران را مغلوب کنند و از آن به بعد دست به طراحی نقشه های متعدد زدند و در نهایت استراتژی جنگ نرم را به راه انداختند هدف دشمن از ایجاد این نوع جنگ توسعه رفاه طلبی و مدنیت در کشور است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: زمانی کشور ما از تحریم ها ضربه می خورد که جامعه رفاه طلب باشد و سیاسیون در رتبه خاصی از رفاه قرار گرفته باشند از طرفی غربی ها برای اینکه این حس را در مردم و مسئولان ما به وجود بیاورند دست به شبیخون فرهنگی زده اند و قصد دارند کودکان ما را با شرایط زندگی روز دنیا آشنا کنند و طبع آنها را تغییر دهند.
قاضي زاده در پایان دنیای سلطه را دنیایی فنا شده دانست و بیان کرد: پس اتمام جنگ غربی ها دست به یک سری تغییرات زدند و اکنون ما نیز به گفته رهبر انقلاب در یک پیچ تاریخی قرار داریم و اگر از این پیچ به سلامت عبور کنیم پیام ایران و پیام ملت ایران جهانی می شود و نظام سلطه به پایان عمر خود خواهد رسید.
وي يادآور شد: اکنون دنیای غرب دچار بحران هایی بزرگ همچون تغییر قدرت سرمایه از غرب به هند و چین، نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی و بحران مشروعیت انسانی شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.