کد خبر:۱۷۲۵۲۳
نخست وزير عراق:
اميدوارم بشار اسد در اجلاس آتي اتحاديه عرب شركت كند
نخست وزير عراق ابراز اميدواري كرد بشار اسد يا نماينده وي در اجلاس آتي سران اتحاديه عرب كه در بغداد برگزار ميشود، شركت كند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، نوري مالكي، نخست وزير عراق اظهار اميدواري كرد رئيس جمهور سوريه در اجلاس آتي اتحاديه عرب كه در بغداد برگزار مي شود، حضور يابد.
وي روز گذشته در گفتوگو با پايگاه خبري «الرشيد» گفت: در صورتي كه تعليق عضويت سوريه در اتحاديه عرب اجلاس در سطح سران را شامل نمي شود، اميدوار است كه بشار اسد و يا نماينده وي در اجلاس آتي سران اتحاديه عرب كه مارس آينده در بغداد برگزار مي شود، شركت كند.
مالكي تأكيد كرد: اگر تعليق عضويت سوريه در اتحاديه عرب به معناي منع حضور اين كشور در همه اجلاس هاي اتحاديه است، عراق به آن متعهد است و خود را جزء اتحاديه عرب مي داند.
اتحاديه عرب در راستاي اقدامات خود عليه دولت سوريه عضويت اين كشور را از چند ماه پيش تاكنون به تعليق درآورده است.
سوريه از بنيانگذاران و از اعضاي مهم و تأثيرگذار اتحاديه عرب بوده است.
عراق از جمله كشورهايي است كه با تصميمات اتحاديه عرب براي اعمال فشار بر دولت سوريه از جمله تعليق عضويت آن و تحريم هاي اقتصادي مخالفت كرده است.
از سوي ديگر گزارش هاي رسيده از عراق حاكي است به دنبال انتشار اخباري مبني بر قاچاق اسلحه از عراق به سوريه، دولت عراق تدابير امنيتي شديدي در مرزهاي خود با سوريه به اجرا درآورده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰