دبير سينماي گفتمان انقلاب اسلامي ضمن انتقاد از عملكرد مسئولان در خصوص جشنواره فيلم فجر گفت: چرا مسئولان فرهنگي اجازه ساخت فيلم هاي ضد نظام را ميدهند؟
سيد امير جاويد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به فيلمهاي جشنواره سيام فجر گفت: مسئولان نشان دادند كه در برابر فيلمهاي زاويه دار با گفتمان انقلاب اسلامي سعهصدر دارند و با آغوش باز از آنها استقبال ميكنند.
وي افزود:در جشنواره امسال شاهد بوديم كه مسئولان آغوش خود را براي فيلمهايي مانند « پل چوبي» ،«برف روي كاج» و تلفن آقاي رئيس جمهور بازكردند در حاليكه براي اكران فيلم «قلادههاي طلا» تن و بدن همه بايد بلرزد.
جاويد ادامه داد: مسئولان ارشد جشنواره و نظام در مقابل ساخت فيلمهاي عليه نظام صبور هستند ولي تحمل فيلمهاي همسوي كشور را ندارند.
دبير سينماي گفتمان انقلاب اسلامي اضافه كرد: در بطن فيلمهاي جشنواره رابطههاي مثلثي، مربعي و چند ضلعي وجود داشت و نگاه فيلمسازان به محارم و ناموسهاي ديگران بود.
وي ادامه داد: بسياري از فيلمهاي جشنواره با موضوعاتي ضداخلاقي، ضدخانواده، ضدارزشهاي رايج جامعه در جهت ترويج بيبندباري افراد جامعه بودند به اين معنا كه در مسيري حركت ميكردند كه ارزشهاي دگرگوني جامعه و مخاطب را تعريف ميكرده است.
جاويد به مسولان پيشنهاد كرد تا جشنواره فيلم فجر را به جشنواره فيلم تهران تغيير نام دهند؛ زيرا كوچكترين نسبتي با فجر و انقلابي كه در ايران اتفاق افتاده است، ندارد و با اين تغيير نام ديگر كسي چنين انتظاري از جشنواره فجر نخواهد داشت.
دبير سينماي گفتمان انقلاب اسلامي يادآور شد: موضوع خيانت كه در اين فيلمها نمايش داده شده مربوط به قشري از جامعه بوده ولي آنها معتقدند كه دغدغه تمام جامعه است و آن را به همه جامعه ارجاع دادهاند، اين در حالي است كه پرداختن عريان به گناه، خودش بزرگترين گناه است.
وي در خصوص هيئت داوري گفت: در هيئت داوران جمال شورجه و احمدرضا معتمدي به عنوان حافظان گفتمان انقلاب اسلامي حضور داشتند.
دبير سينماي گفتمان انقلاب اسلامي به حضور افراد انقلابي در بين داوران جشنواره اشاره كرد و گفت: اگر محدود افراد انقلابي در هيئت داوري حضور نداشتند در پايان با اسامي ديگري در اختتاميه مواجه ميشديم.
وي در پايان نكات مثبت جشنواره امسال را برنامهريزي و اكران مناسب در اجراي برنامهها، تنوع موضوعات فيلم هاي جشنواره، حضور شورجه و معتمدي به عنوان غنيمتهاي داوران و در آخر حضور چهار فيلم دفاع مقدس دانست.