کد خبر:۱۷۵۴۵۱
سازمان ملل گزارش داد؛
شكست ناتو در مهار خشونت و كشتار غيرنظاميان در لیبی
شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد واقع در ژنو طي گزارشي اوضاع اسفناكي از وضعيت حقوق بشر در ليبي ارائه داد و از عملكرد ناتو در اين كشور انتقاد كرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری نيويورك تايمز، مطابق گزارش روز جمعه سازمان ملل، ناتو به اندازه كافي در مورد حملات هوايي كه در نتيجه آن 60 غيرنظامي كشته و بيش از 55 نفر نيز زخمي شده اند، تحقيق نكرده است.
در ادامه اين گزارش نيز آمده است: دولت موقت ليبي نيز به پس از مرگ معمر قذافي، ديكتاتور سابق ليبي، اقدامات لازم را براي جلوگيري از خشونت انجام نداده است.
خاطرنشان مي شود، اين گزارش حاصل بررسي يك هيئت سه نفر از حقوقدانان برجسته در مورد مسائل و اتفاقات جاري در ليبي است كه در وب سايت شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد واقع در ژنو منتشر شده است و تصوير غم انگيزي از وضعيت حقوق بشر در اين كشور به نمايش گذاشته است.
لازم به ذكر است، ليبي از جمله كشورهاي عربي بود كه در جريان انقلاب هاي عربي حريم هوايي آن توسط ناتو مورد هجوم قرار گرفت اين در حالي بود كه بارها نهادهاي بين المللي نسبت به نقض حقوق بشر در اين كشور هشدار دادند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰