کد خبر:۱۷۶۲۵۸
حمله شبه نظاميان به يك مدرسه دخترانه در پاكستان
روز گذشته، شبه نظاميان طالبان مدرسه دخترانهاي را در شمال پاكستان هدف قرار دادند و همزمان چند ايستگاه برق را نيز در جنوب اين كشور از كار انداختند.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تي وي، شبه نظاميان به يك مدرسه دخترانه ابتدايي در شمال پاكستان حمله و آن را ويران كردند.
به گفته مقامات محلي، شبه نظاميان ناشناس روز دوشنبه به وسيله مواد منفجره به ساختمان مدرسه دخترانه اي واقع در شمال غربي افغانستان در منطقه خيبر حمله كردند.
گفته مي شود كه در اين حمله به قسمتي از ساختمان مدرسه خسارت وارد شده، اما كسي آسيب نديده است.
لازم به ذكر است، طي سه سال گذشته شبه نظاميان طرفدار طالبان صدها مدرسه دخترانه را در پاكستان ويران كرده اند.
در حادثه اي ديگر، دوشنبه شب، شبه نظاميان ناشناس سه پست 220 كيلواتي برق را در شهر ماخ در استان بلوچستان منفجر كردند كه باعث اختلال در برقرساني به قسمت هاي مختلف پاكستان شده است.
گفته مي شود كه پليس و نيروهاي امنيتي با مسدود كردن اين محدوده در حال بررسي جزئيات حادثه هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰