کد خبر:۱۷۷۳۱۶
نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه-1
در صورت توافق نشست ایران و 1+5 در استانبول برگزار می شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه نشست ایران و 1+5 به زودی برگزار می شود گفت: یکی از مکان هایی که برگزاری این نشست در آن رسما اعلام شده استانبول است که به توافق طرفین بستگی دارد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رامین مهمانپرست صبح امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران درباره زمان و مکان برگزاری نشست میان ایران و کشورهای 1+5 گفت: همواره آمادگی خود را برای آغاز دور جدید این مذاکرات اعلام کرده ایم و با توجه به مکاتبات میان خانم اشتون و آقای جلیلی فکر می کنم این نشست به زودی برگزار شود.
وی درباره مکان این نشست نیز گفت: برخی کشورها در این باره اعلام آمادگی کردند که هنوز قطعی نشده اما یکی از جاهایی که آمادگی اش رسما اعلام شده استانبول بوده است که به توافق طرفین بستگی دارد.
مهمانپرست افزود: البته انتخاب مکان برگزاری این نشست کار سختی نیست.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که ایران در مذاکره با 1+5 چه موضعی درباره میزان غنی سازی خواهد داشت؟ پاسخ داد: این موارد در زمان برگزاری نشست دنبال می شود.
وی افزود: به طور کلی همه کشورها در قالب معاهده ان پی تی و در قبال تعهداتشان، همانطور که نباید به سمت اهداف نظامی هسته ای حرکت کنند اما حق بهره برداری از دانش هسته ای را برای مصارف صلح آمیز دارند.
مهمانپرست گفت: میزان غنی سازی برای فعالیت های صلح آمیز موضوعی فنی است و کارشناسان تشخیص می دهند که چه میزان فعالیت غنی سازی در دایره فعالیت های صلح آمیز تعریف می شود.
وی افزود: غنی سازی تا هر میزانی که صلح آمیز بودن را تهدید نکند به معنای این است که جزو حقوق کشورها محسوب می شود .
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰