کد خبر:۱۷۸۲۷۲
دستگاه نوین حرکت پسیو مداوم برای انگشتان دست طراحي شد
دستگاه هاي حركت پسيو مداوم براي حفظ و بازگرداندن دامنه حركتي مفاصل به عنوان بي نقص ترين دستگاه توانبخشي پس از عمل در منطقه توسط مخترع آذربايجاني كشورمان طراحي و ساخته شد.
مهندس جعفرآقازاده در گفت و گو با خبرنگار علمي«خبرگزاري دانشجو»، گفت: بازگشتن دامنه حركتي مفاصل پس از جراحي يا تروما به كيفيت توانبخشي بستگي دارد به طوريكه تاخير در توانبخشي ممكن است منجر به عملكرد ضعيف مفصل يا بي حركتي شود كه توانبخشي مفاصل نيز شامل استفاده از حركات اكتيو و پسيو به منظور بازگرداندن تحرك مفصل است و حركات پسيو مي تواند توسط يك فيزيو تراپيست يا توسط يك دستگاه انجام شود كه دستگاه حرکت پسیو مداوم برای انگشتان دست به صورت نوين اين كار را انجام مي دهد.
وي افزود: دستگاه حركت پسيو مداوم از طريق تحريك ترميم بافت هاي مفصلي، گردش مايع مفصلي بهبودي را افزايش مي دهد.
اين مخترع ادامه داد: همچنين دستگاه حركت پسيو مداوم از چسبندگي ،خشكي مفاصل كوتاهي ها و تخريب غضروف هاي مفصلي جلوگيري مي كند.
آقازاده گفت: اين دستگاه دارای دو بخش کلی الکترونیکی و مکانیکی است و به طور کلی برای ایجاد حرکت وگشتاور در عضو آسیب دیده یک موتور دی سی مورد استفاده قرار گرفته که گشتاور آن از طریق بازوی مکانیکی وسیستم درگیر به عضو آسیب دیده منتقل می شود و فرامین لازم برای نحوه چرخش موتور نظیر سرعت، موقعیت ومدت زمان انجام حرکت توسط یک صفحه کلید وارد میکرو کنترلر می شود.
وي افزود: اين وسيله بي نقص ترين دستگاه توانبخشي پس از عمل به خصوص براي مفصل آرنج وشانه وبه ويژه پس از عمل يا ترميم هاي ليگاماني در اين منطقه بوده است.
آقازاده گفت: پذيرش اين روش براي مفصل آرنج اين انگيزه را ايجاد كرد تا از دستگاه حركت پسيو مداوم براي توانبخشي ساير مفاصل تحمل كننده وزن نيز استفاده شود.
مخترع اين طرح ادامه داد: در حال حاضر اين دستگاه براي مفاصل مچ و انگشتان دست طراحي شده است.
آقازاده اظهار داشت: این دستگاه با هزینه 25 ميليون ریال در مرکز رشد پارک علم وفناوری استان آذربایجان شرقی طراحی و ساخته شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.