کد خبر:۱۸۲۲۷۸
یک کشته و 42 زخمی در انفجاري در سوریه
گزارشها از کشته شدن يک عضو نيروهاي امنيتي سوريه و زخمي شدن ۴۲ نفر ديگر در اثر انفجار بمب کنار جادهاي کارگذاشته شده از سوي يک گروه تروريستي مسلح در سوريه، خبر ميدهند.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس.تی.وی، به گزارش خبرگزاري دولتي سوريه (سانا) اين حادثه روز يکشنبه (۳ ارديبهشت، ۲۲ آوريل) و پس از آن روي داد که يک اتوبوس حامل نيروهاي امنيتي سوري در حال عبور از بزرگراهي بين شهرهاي رقه و حلب از روي اين بمب کنار جادهاي رد و منفجر شد.
بر اساس اين گزارش ۲ وسيله انفجاري ديگر نيز در اين مکان خنثي شد.
در ادامه اين گزارش آمده است، تروريستها علاوه بر ارتکاب جرائم ديگري عليه غيرنظاميان و نيروهاي امنيتي سوري، به داراييهاي دولتي و خصوصي نيز آسيب زدند.
علاوه بر اين، يک گروه مسلح تروريستي نيز قطار حامل گندم در استان ادلب در شمال غرب سوريه را هدف قرار داد، اين حادثه به مجروح شدن ۶ نفر از کارکنان قطار انجاميد.
سوريه از يک سال گذشته تا کنون صحنه ناآرامي بوده است، از زمان اجراي آتش بس در تاريخ 12 آوريل، آرامش به بسياري از نقاط سوريه بازگشته است، گرچه گزارشها از وقوع درگيريهاي پراکنده در برخي از نقاط اين کشور حکايت ميکند.
دمشق، گروههاي مسلح را به نقض آتش بس و ادامه حملات به نيروهاي دولتي متهم ميکند.
ناظران اعزامي سازمان ملل که هفته گذشته وارد سوريه شدند، نظارت بر اجراي آتش بس در اين کشور را به عهده دارند.
شوراي امنيت سازمان ملل روز شنبه (۲ ارديبهشت، ۲۱ آوريل) با تصويب قطعنامهاي، مجوز اعزام ۳۰۰ ناظر غيرمسلح به سوريه براي نظارت بر اجرای آتش بس در اين کشور را صادر کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰