ضرب و شتم تیموشنکو در زندان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۲۹۵۴

ضرب و شتم تیموشنکو در زندان

اخیراً تصاویری از تیموشنکو، نخست وزیر پیشین اوکراین منتشر شده که حاکی از ضرب و شتم وی در زندان است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری بی. بی. سی، جلسه دادگاه یولیا تیموشنکو، نخست وزیر پیشین اوکراین که به سوءاستفاده از قدرت متهم است، به روز دیگری موکول شد.

بر اساس گزارش ها، بنا بود که جلسه دادگاه تیموشنکو امروز برگزار شود، ولی به دلیل وخامت حال وي 21 مه برگزار می شود.
 
اخیراً تصاویری از تيموشنكو منتشر شده که گویای ضرب و شتم وي در زندان است؛ تصاویر منتشر شده گویای جراحت بر بدن وی است.
 
گفته می شود که نخست وزیر پیشین اوکراین که به هفت سال زندان متهم شده، از جمعه گذشته دست به اعتصاب غذا زده است.

رهبر اپوزیسیون دولت اوکراین مدعی است که از سوی زندانبانان برای انتقال به بیمارستان محلی مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
 
همزمان در آلمان نیز هیئت پزشکانی که پیش از این با تیموشنکو در زندان ملاقات کرده و وی را مورد معاینه قرار داده بودند، با اشاره به وخامت سلامت وی، بویژه از ناحیه کمر، درباره امکان درمان این بیمار در اوکراین اظهار تردید کردند.

برخی صاحب نظران بر این باورند اتهامات وارد شده علیه تیموشنکو به دلیل رقابت وی با  رئیس جمهور فعلی ساختگی بوده و به نوعي تسویه حساب سیاسی محسوب می شود.
 
بازداشت تیموشنکو مورد انتقاد شدید نهادهای حقوق بشری و بسیاری از دولت های اروپایی واقع شده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار