اعلام آمادگي جامعه مهندسين كشور براي كمك به بازسازي غزه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۳۳۳

اعلام آمادگي جامعه مهندسين كشور براي كمك به بازسازي غزه

جامعه مهندسي ايران در قطعنامه خود در دفاع و تجليل از مردم مظلوم غزه، آمادگي خود را براي كمك به بازسازي غزه اعلام كردند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در بخشي از اين قطعنامه با اشاره به اينكه عالي ترين مضامين الهي در غزه مصداق پيدا كرده است، تصريح كرد: امروز ايمان و مقاومت جانانه مردم غزه به لطف و مدد الهي و با دست خالي، هيمنه ارتش چهارم دنيا را شكسته و يكبار ديگر قدرت و ايمان و شجاعت حزب الله لبنان را به رخ استكبار و صهيونيسم بين الملل مي كشد؛ بي ترديد اين مقاومت جانانه ملت مظلوم و غيور غزه همچون برگ زريني در صفحات تاريخ ثبت خواهد شد و درخشش او موجب بيداري جامعه جهاني شده تا بنيان ظلم و وحشيگري را برچيند.

جامعه مهندسين در ادامه اين قطعنامه ضمن محكوم كردن جنايات وحشيانه رژيم منفور صهيونيستي، شكستن محاصره غزه و محكوميت جنايات وحشيانه رژيم صهيونيستي را خواستند و ضمن هشدار به سران بي كفايت دول عربي و كشورهاي مدعي دموكراسي غربي اعلام كردند که از حمايت هاي كوركورانه خود از رژيم سفاك صهيونيستي دست برداشته و به دامن ملت هاي خود برگردند و اگر چنين نكنند، سرنوشت محتومي در انتظار آنها خواهد بود.

اين قطعنامه در ادامه، از دولت منتخب مردم فلسطين به رهبري اسماعيل هنيه، از همه دولت ها، بويژه دولت هاي اسلامي و عربي مي خواهيم در جهت حمايت از حقوق قانوني مردم غزه از همه ظرفيت هاي سياسي و ديپلماسي استفاده كرده و اجازه ندهند حقوق اين ملت مظلوم پايمال شود.

جامعه مهندسي ايران در پايان اين قطعنامه خاطرنشان كرد: ما با ارج نهادن به مواضع حكيمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي و مسئولان نظام در دفاع از مردم مقاوم و مظلوم غزه، استمرار حمايت هاي فراگير و همه جانبه را از سران قوا در همه عرصه ها خواستاريم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار