کد خبر:۱۸۴۳۰۹
بيست و پنجمين نمايشگاه يار مهربان؛
همسر شهيد احمدي روشن: نسل جوان ميتواند با مصطفي همزادپنداري داشته باشد
همسر شهيد احمدي روشن با اشاره به چاپ كتابي در مورد همسر شهيدش گفت: چاپ كتابهايي مانند اين كتاب ميتواند راهگشاي زيادي براي جوانان اين مرز و بوم باشد و...
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، نشست خانواده شهداي هستهاي با حضور مادر شهيد احمديروشن و همسر اين شهيد در سالن بيداري اسلامي بيست و پنجمين نمايشگاه كتاب برگزار شد.
كاشاني، همسر شهيد احمديروشن در اين نشست در خصوص تعريف كردن مصطفي در يك جمله گفت: هميشه گفتهام كه نميشود شهدا را در يك جمله تعريف كرد؛ آقا مصطفي ويژگيهاي زيادي داشتند كه يكي از بارزترين ويژگيهايشان اخلاص بالاي ايشان بود كه همين اخلاص بالا بعد از شهادت باعث ايجاد موجي در جامعه شد.
وي در ادامه افزود: شهيد احمديروشن كارش را خيلي بلد بود و ايشان در جايي كار ميكردند كه يكي از حساسترين جاهاي كشور بود؛ بعد از اتمام دانشگاهشان تا زماني كه غنيسازي 20 درصد انجام شد مدت كوتاهي بود كه ايشان نقش كليدي در اين اتفاق داشتند.
كاشاني در خصوص ولايتپذيري شهيد احمديروشن گفت: آقا مصطفي خيلي مخلص بودند و يكي از علاقه درونيشان اعتقاد به آقا بود و چون حضرت آقا تاكيد زيادي به فعاليت سايت نطنز داشتند شهيد سعي ميكردند تا در كارهايشان علاقه به رهبري را ثابت كنند.
وي در ادامه بيان داشت: با ترور شهيد نه تنها ترس بر مردم ما حاكم نشد بلكه علاقه دانشجويان به تغيير رشته و دوستانشان كه با ما صحبت ميكنند نشاندهنده اين است كه شهيد احمديروشن آغازگر راه جديدي بودند.
همسر شهيد احمدي روشن بيان داشت: از همه جوانان ميخواهم كه پشتيبان ولايتفقيه باشند.
وي در ادامه گفت: چاپ كتابهايي مانند اين كتاب ميتواند راهگشاي زيادي براي جوانان اين مرز و بوم باشد زيرا آقا مصطفي هم جوان بودند و اين نسل ميتواند با اين شهيد همزادپنداري داشته باشد.
وي همچنين گفت: شهيد احمديروشن در دوران دانشجويياش كتاب زياد ميخواند و سير مطالعاتي در باب كتابهاي شهيد مطهري داشتند و كتابهايي كه در زمينههاي اعتقادي بود مطالعه ميكردند اما در چند سال آخر به علت مشغله زياد كتاب خاصي را نميخواندند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰