انتقاد لاریجانی از اظهارات مطهری درباره سپاه / 1+5 دست از بازيگريهاي موذيگرانه بردارد
رئيس مجلس گفت: به همكاران توصيه ميكنم كه در بيان مطالب خود طوري عمل كنند كه حرمت پاسداران در جامعه حفظ شود.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، علي لاريجاني امروز، سهشنبه در صحن علني مجلس در نطق پيش از دستور خود ضمن تبريك حلول ماه رجب گفت: در آستانه ميلاد باسعادت ولي خدا امام محمدباقر (ع) و حلول ماه مبارك رجب هستيم كه اين ايام فرخنده را به نمايندگان تبريك و تهنيت عرض ميكنم.
رئيس مجلس افزود: امام محمدباقر (ع) از فرصت تاريخي زمانه خويش بهره جست و دانش راستين اسلامي را در محافل علمي خود مدون كرد؛ به طوري كه فقه اسلامي ريشه در مدرسه علمي امام باقر عليه السلام دارد.
وي با اشاره به نقش مجلس در احياي مدارس عمليه امام باقر (ع) و امام صادق (ع) گفت: خوشبختانه مجلس شوراي اسلامي در سالهاي اخير در كمك به احياي مدرسه علميه امام باقر (ع) و امام صادق (ع)گام هاي خوبي در بودجه سالانه برداشته و اين اقدام از حسنات مجلس هشتم است.
لاريجاني در ادامه با اشاره به سالروز آزادسازي خرمشهر بيان داشت: فتح خرمشهر در سوم خرداد 1361 كه بحق روز مقاومت، ايثار و پيروزي نام گرفته است و همچنين 4 خرداد كه روز مقاومت و پايداري و روز دزفول قهرمان نام دارد، بر همه دلاوران و ملت ايران مبارك باشد.
رئيس مجلس افزود: فتح خرمشهر صرفاً پيروزي در ميدان دفاع مقدس نبود، بلكه تغيير استراتژيك در معادلات منطقهاي را رقم زد؛ به طوري كه آمريكا و نوكران منطقهاي ايالات متحده با سراسيمگي، جنگافزوي ديگري را در منطقه ايجاد كردند تا شايد حركت عظيم ملت قهرمان ايران را متوقف كنند.
وي ادامه داد: رشحههاي اين پيروزي استراتژيك از تحولات سياسي كشور در عرصه سياسي و دفاعي آغاز شد؛ زماني كه فرماندهي كل سپاه در دست بنيصدر خائن بود، به نيروهاي جان بر كف سپاه و بسيج مجال نميداد تا صحنه دفاع مقدس را تغيير دهند.
لاريجاني گفت: با وجود تاكيد امام (ره) بر شكستن حصر آبادان در 14 آبان سال 59، اين دستور به دليل كجفكري بني صدر روي زمين باقي ماند؛ بنيصدر حاضر نبود از نيروهاي مجاهد سپاه و بسيج در جنگ استفاده كند.
رئيس مجلس با بيان اينكه بنيصدر پس از شكستهايش، بحران داخلي را كليد زد، گفت: اين بحران در 14 اسفند 59 شدت گرفت و منافقين و جبهه ملي به بهانه لايحه قصاص، آشوب در داخل را دامن زدند؛ عزل بنيصدر توسط مجلس شرايط را هم در عرصه سياست داخلي متحول كرد و هم وحدت و تحرك در جبههها را باعث شد؛ منافقين كه امروز به روزگار فلاكت افتاده اند در آن زمان دست به ترور وسيع در داخل زدند، به فرمان امام و با تكيه بر توان سپاه و بسيج و گشت ثارالله بحران داخل كنترل شد؛ افراد مطلع امنيتي اهميت اقدام دقيق و سلحشورانه سپاه در سركوب منافقين را فوقالعاده ميدانند؛ چرا كه كمتر نظامي اي ميتواند به اين سرعت چنين نيروي تروريستي و جنايتكاري را از صحنه خارج كند.
وي افزود: آرامش در صحنه سياسي داخل و توفق نيروهاي مكتبي و حزب اللهي در امور اجرايي كشور پشتوانه قوياي براي جبههها شد؛ نيروهاي مردمي و عاشق ولايت به جبههها گسيل شدند و با فاصله اندكي حصر آبادان شكسته شد و ضربه كاري به دشمن وارد گرديد، اين در حالي است كه هنوز دشمن درك درستي از تحول راهبردي جبههها پيدا نكرده بود.
لاريجاني ادامه داد: فتح خرمشهر در سوم خرداد سال 61 آن قدر محيرالعقول و برقآسا رخ داد كه باعث دستپاچگي صف متحدان غربي و شرقي صدام شد؛ جداي از خسارات نظامي سنگين به دشمن و غنايم عظيم حاصل شده، شيرازه كار از دست ارتش صدام خارج گرديد.
رئيس مجلس بيان داشت: نقطه اصلي اين پيروزي بزرگ اول نفوذ معنوي فرمانده كل قوا و بعد ورود نيروهاي فداكار سپاه و بسيج در صحنه دفاع مقدس و در نهايت استفاده از تاكتيكهاي غير متعارف جنگي بود.
وي افزود: فتح خرمشهر آغاز قدرتمندي جمهوري اسلامي و آغاز سرافزاري ملت ايران بود كه تا به امروز عزتمندي ملت را بيمه كرده است؛ گر چه وحشت بي مقداران منطقه و استكبار غرب و شرق آنها را بسيج كرد كه توطئه هاي ديگري را براي جمهوري اسلامي ايران رقم بزنند، اما جالب است كه حتي برخي از مسئولان منطقهاي در سالهاي اخير اذعان داشته اند كه در حمايت از صدام اشتباه ميكردند.
لاريجاني بيان داشت: امروز وظيفه ما هم حمايت معنوي و مادي از ارتش و سپاه و بسيج است؛ مجلس شوراي اسلامي در سالهاي اخير انصافاً در كمك به بنيه دفاعي كشور و حمايت از ايثارگران و بسيجيان تلاش چشمگير داشته و اميدواريم اين مسير در مجلس نهم قويتر دنبال شود.
رئيس مجلس در ادامه با اشاره به انتقادات برخي نمايندگان گفت: توصيهاي به همكاران دارم كه در بيان مطالب خود با توجه به شرايط كشور و ارزش نهاد سپاه كه بر خونهاي مجاهدات فيسبيلالله بنا شده است، طوري عمل كنند كه حرمت پاسداران در جامعه حفظ شود و همچنين شان و احترام مسئولان در قواي سه گانه كه خدمت ميكنند، مخصوصاً در موقعيت فعلي كشور و ضرورت حفظ وحدت ادبيات مطالب اگر انتقادي است با متانت ادا شود تا تاثيرش آن گونه كه در روش امر به معروف و نهي از منكر توصيه شده به اندازه باشد؛ چرا كه با توجه به موقعيت كشور و مذاكرات هستهاي، همه سخن ها و تحركات بايد در جهت ايجاد همبستگي دائم باشد.
وي با اشاره به برگزاري دور ديگر مذاكرات هستهاي بغداد افزود: ملت ايران هر چند نسبت به رفتارهاي دوگانه برخي كشورهاي زورگو در مورد مسئله هستهاي دچار بياعتمادي و ابهام جدي است، اما از آنجا كه مشي جمهوري اسلامي ايران هميشه حل و فصل مسائل در مذاكرات عادلانه و واقعي مي باشد، اين مذاكرات را ادامه مي دهد.
لاريجاني بيان داشت: اما بايد 1+5 متوجه باشد كه ملت ايران انتظار دارد آنها رفتار گذشته خود را اصلاح كنند و دست از بازيگريهاي موذي گرانه بردارند.
رئيس مجلس ادامه داد: نميشود در مذاكرات لبخند زد و در پشت صحنه دنبال اقدامات ايذايي بود؛ ملت ايران از مذاكرات واقعي و منصفانه استقبال مي كند، البته بر حقوق خود مصر است.
وي بيان داشت: رويكرد اصلاح 1+5 ميتواند منافع جدي براي امنيت و آرامش منطقه در صحنه بينالمللي داشته باشد كه اميد است به اين نكته توجه كند.
لاريجاني خاطرنشان كرد: با توجه به مسير تحولات منطقه ناشي از روشنبيني اسلامي در مصر، تونس، ليبي و يمن، زمان بازيهاي تاكتيكي مفلوكانه سياسي به پايان رسيده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.