کد خبر:۱۹۰۰۰۴
ایران هراسی و جنگ سایبری اوباما علیه ایران
رئیس جمهور کنونی آمریکا با آغاز جنگ سایبری غیر قانونی و نامشروع علیه ایران ماهیت واقعی سیاست خارجی آمریکا را نمایان کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» و به نقل از آسیا تایمز دولت امریکا در برنامه ای دیگر با هدف تضعیف مخالفان خود، جنگ سایبری اعلام نشده ای را علیه ایران و به خصوص تاسیسات هسته ای این کشور آغاز کرده است.
طی هفته گذشته رسانه ها خبر از اعمال سیاستی از امریکا علیه ایران دادند که با هدف تضعیف و ترساندن این کشور آغاز شده است. این برنامه که با کشف ویروس فلیم مطرح شده با هماهنگی کامل شخص اوباما آغاز شده و در پی آغاز جنگ سایبری خطرناکی علیه تاسیسات هسته ای ایران است که کار خود را همانند ویروس استاکس نت با نفوذ در شبکه ها و سیستم های کامپیوتری ایران اجرا می کند.
نکته شایان ذکر در اعمال این سیاست نفوذ و تخریب سایبری عدم رعایت قوانین بین المللی و همچنین قوانین داخلی امریکا از سوی دولت اوباما در اجرای این سیاست است که بار دیگر نامشروع بودن سیاست های این کشور علیه ایران را نشان می دهد.
همچنین نمایان شدن چهره واقعی اوباما برای ایرانیان با مداخله مستقیم در حمله سایبری به ایران و تداوم این نوع سیاست ها علیه ایران توسط دولت کنونی امریکا بعد دیگر این موضوع می باشد. چرا که شخص اوباما در ابتدای دوران ریاست جمهوری خود با رفتارهایی مانند ارسال پیام تبریک نوروز سعی داشت چهره ای دوستانه از خود برای ایرانیان ایجاد کند که در واقع با دستور آغاز جنگ سایبری و گسترش موضوع ایران هراسی توسط او چهره واقعی او نمایان شد.
در واقع اتخاذ سیاست های خرابکارانه کامپیوتری علیه ایران و آغاز جنگ سایبری به مانند نفوذ ویروس استاکس نت در شبکه های کامپیوتری ایران در کنار از بین بردن زمینه های اعتماد و همکاری نشان از اتخاذ نوعی سیاست ماکیاولیستی و قرون وسطایی از سوی اوباما علیه ایران دارد. چرا که این نوع عملیات های خرابکارانه هیچ مطابقتی با حقوق بین الملل و هنجارهای پذیرفته شده بین المللی ندارد.
بدین نحو که در واقع این بار ایالات متحده به عنوان مدعی اصلی دموکراسی و صلح نه با اتخاذ جنگی نظامی بلکه با استفاده از تکنولوژی و ترکیب قدرت نرم و سخت جنگ دیگری علیه ایران را آغاز نموده است. در واقع ایالات متحده با بی توجهی به قوانین بین المللی با اقداماتی مانند رخنه و نفوذ در شبکه های کامپیوتری ایران به مانند ارسال ویروس استاکس نت جنگ سایبری اعلام نشده ای علیه ایران آغاز نموده است.
در تحلیل این نوع سیاست ها از سوی دولت امریکا که خود را مدعی دموکراسی جهانی می داند، می توان آن را با سیاست توسعه طلبی و بی توجهی به حاکمیت دیگر کشورها در قرون گذشته توسط دولت های امپراتوری مقایسه کرد.
دولت امریکا که با ایجاد ترس از برنامه های هسته ای ایران اقدامات نامشروع و غیرقانونی خود را توجیه می کند ایران هراسی را در سیاست خارجی خود مدنظر قرار داده و در این راستا جنگ نرم خود را نیز علیه ایران ادامه می دهد.
در نظر برخی تحلیل گران پروژه ایران هراسی یکی از اصول محوری سیاست خارجی امریکا در قبال ایران به شمار می رود چرا که بدین واسطه با ایجاد مسابقه تسلیحاتی در منطقه از سود سرشار ناشی از فروش تسلیحات به کشورهای منطقه سود می برد و تا حدی نیز مانع قدرت یابی ایران به عنوان یکی از مخالفان منطقه ای خود می شود. به همین دلیل با رخنه و نفوذ در شبکه ها و تاسیسات هسته ای ایران با اعمال خرابکاری در پی عدم موفقیت هسته ای ایران نیز می باشد.
در تحلیل علل آغاز جنگ سایبری دیگر علیه ایران در دوران کنونی موضوع را باید در چندین سطح مورد توجه قرار داد. با توجه به نزدیکی مذاکرات هسته ای در مسکو اعمال فشار هر چه بیشتر بر ایران در زمینه های روانی، تکنولوژیک، اقتصادی و سیاسی سیاست واقعی ایالات متحده طی چند هفته اخیر علیه ایران به شمار می رود. در این راستا امریکا سیاست ایران هراسی را نیز با مطرح کردن ادعاهای بی اساس در مورد تاسیسات پارچین و همچنین تهدایدات هسته ای ایران به پیش می برد.
در این میان مطرح شدن نفوذ ویروس جدید فلیم در شبکه های کامپیوتری ایران و نشانه های دخالت اسرائیل و امریکا در نفوذ این ویروس نشان از تداوم و جدی تر شدن جنگ سایبری علیه ایران دارد که در دوره کنونی با ایران هراسی به خصوص در زمینه ی هسته ای و نشان دادن ایران به عنوان یک تهدید قریب الوقوع برای جامعه جهانی همزمان شده است که هر دو موضوع تضعیف ایران به عنوان یکی از دشمنان اصلی امریکا را تعقیب می کنند.
نکته شایان توجه در این میان همزمانی جدی شدن جنگ سایبری امریکا علیه ایران با روند حساس مذاکرات هسته ای است که اصولا با توجه به مواضع خصمانه اوباما علیه ایران، این قضایا بر روند مذاکرات تاثیرگذار خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.