کد خبر:۱۹۰۱۹۲
با کشته شدن مرد دوم القاعده این سازمان در آستانه فروپاشی است
تحلیلگران آمریکایی معتقدند که پس از 13 ماه از کشته شدن اسامه بن لادن، رهبر القاعده، قتل ابو یحیی اللیبی، مرد دوم القاعده، این سازمان را در آستانه فروپاشی قرار داده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الاهرام، تحلیلگران آمریکایی معتقدند که پس از 13 ماه از کشته شدن اسامه بن لادن، رهبر القاعده، قتل ابو یحیی اللیبی، مرد دوم القاعده، این سازمان را در آستانه فروپاشی قرار داده است.
اللیبی دوشنبه توسط هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی مورد هدف قرار گرفته بود که طبق گفته اعضای مرکزی القاعده، وی در این هجوم به قتل رسیده است.
اللیبی پس از ایمن الظواهری، جانشین اسامه بن لادن، مرد دوم سازمان القاعده به حساب می آمد و از نفوذ و کاریزمای زیادی بین اعضای این سازمان برخوردار بود.
کارشناس امور تروریسم در دانشگاه داکوتای شمالی در گفت و گو با خبرگزاری فرانس پرس گفت: قتل اللیبی چنان ضربه ای بر سازمان القاعده وارد کرده است که دیگر قادر به ادامه نخواهند بود.
وی تصريح كرد: در بین اعضای سازمان القاعده، هیچ شخصی به اندازه اللیبی از تحصیلات دینی، کاریزمای فردی و توانایی تحریک نیروهای القاعده در سرتاسر جهان برخوردار نبوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰